* Küçüklüğümde içime atmış olduğum o kadar şey varki.. 7 yaşındaki kız çocugunun dedikodulara maruz kaldığı... Annem bir hışımla beni yukarı çıkardı... komşularıyla kapıda oturuyorlardı. Annemin bana dediği şey şey xxx'in kucağına oturuyormuşsun xxx seni öpmüş komşular görmüş. bir daha oturma ayıp.. XX ise o zamanlar 13 yaşlarında. Abi gibi. tabi öyle bir şey yok. ne dokunma ne kucağa oturma.. bildiniz yaşlı teyzelerin utanmadan yaptıkları dedikodu. Annemin beni orada koruyup kollamadığını bile bilmiyorum. masumca sokakta ordan oraya oynayan bir çocuktum.. ve bu tür iğrenç bir dedikoduya maruz kalmıştım...
* okula gitmiyordum ozamanlar. 14 yaşlarında akrabamız olan misafir geliyordu. annemler mutfakta ben koridorda oturuyordum. ve çocugun bana söyledikleri laflar tam hatırlamasamda: Seni alacağım, evleneceğiz... en son olay: çocuk beni tam öperken teyzemin beni kucaklayıp kıyamet koparışı. Annesinin benim oğlum her yemekte Bismillah Allah der deyişi... ve o çocuk bazı günler geldiğinde... beni yere yatırıp sarıldığını hatırlıyorum... okula gitmeyen bir çocuktum ve cinsellikle ilgili hiçbirşey bilmiyordum...
*ve ortaokula yeni başladığım.. 11-12 yaşlarında cinselliğin c sinden haberim yok.. minibüste giderken arkamdan eteğime birşey çarptığını hissetmiştim.. Arkadaki çocugun çantası vardı sırtında. bu dokunuşlar artınca. Arkama dönüp baktım ve minibüscü adamı indirdi. adamın pis gözlüklü hali aklımdan çıkmıyor. Minibüsten inip eve gidene kadar ağladığımı ve kimseye söylemediğimi hatırlıyorum...
Belkide..her gece korkup.. ağlamamın ve bağırmamın sebepleri bunlardır... ve daha çok şey hatırlamadığım... geçmişime bir sünger çektim ve artık hiçbir şekilde hiçbir olay için acı çekmiyorum..
çok uzun oldu ama gerçekten çok rahatladım... artık saklı olanlar çıktı..