- Konu Sahibi hicranozturk
-
Bizde playskool eğlence merkezi var. Düşünürseniz 30 tlBen 6 aylık kızım için
Mama sandalye oyuncağı
Piyano masal anlatan yada müzik çalan kitaplar bu tarz oyuncaklar arıyorum tuşlu sesli ve uygun fiyatlı şimdiden teşekkür ederim
Merhaba bende masal anlatan kuzucuk var tertemız yumusacıkEki Görüntüle 1258011
Teşekkür ederim pelüş düşünmüyorumMerhaba bende masal anlatan kuzucuk var tertemız yumusacıkEki Görüntüle 1258011
canım treni begendim ama 30 +kargo bana cok geliyor tesekkür ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ndalyesi-vs-2-sayfadan-itibaren.719693/page-2
Hemen hemen cogu sesli cnm
canım treni begendim ama 30 +kargo bana cok geliyor tesekkür ederim
Bende bunlar var.1. resim hem araba hem telefon tusları sesli
2.resimdeki telefonunda tusları sesli.
3.resimdeki gitarın da ön ve arkasındaki tuslar sesli iki tarafınında resmini ekledim
Yalnız tusların üstüne esim notaları yazmış ve ön sol alttaki siyah yerde ufak bir kırık ve yüzeyde uhu yapısmıs gibi pürüzlü bir yer var.Fotodan görülebilir.
Bu oyuncağın yuvarlak kısmına basınca müzikle çarklar dönüyor. Toplarıyla da değişik oyunlar kurulabiliyor. Bir de önündeki büyük çarklar aynı zamanda bul takCanım bu sesli filanmi ilk defa gördüm birde tek bumu var ben 1 kişiden birkaç oyuncak alıp daha uygun getirmek istiyorum
Fiyatları nedir ?Bende bunlar var.1. resim hem araba hem telefon tusları sesli
2.resimdeki telefonunda tusları sesli.
3.resimdeki gitarın da ön ve arkasındaki tuslar sesli iki tarafınında resmini ekledim
Yalnız tusların üstüne esim notaları yazmış ve ön sol alttaki siyah yerde ufak bir kırık ve yüzeyde uhu yapısmıs gibi pürüzlü bir yer var.Fotodan görülebilir.
Eki Görüntüle 1258544 Eki Görüntüle 1258545 Eki Görüntüle 1258549 Eki Görüntüle 1258550 Eki Görüntüle 1258555
Bu oyuncağın yuvarlak kısmına basınca müzikle çarklar dönüyor. Toplarıyla da değişik oyunlar kurulabiliyor. Bir de önündeki büyük çarklar aynı zamanda bul tak
Diğer oyuncaklar da sunlar
Marakaş 5 tl
Playgro ilk topum çıngıraklı gittikçe çıngırdıyor 10 tl
Sesli kitap 10 tl
Bultak 10 tl
Playskool neşeli çarklar 20 tl
Araba telefon 10 tlFiyatları nedir ?
Ben ilk oyuncağı sesli kitabı ve neşeli çarkları almak istesem 50 tl olurmu acaba teşekkürler
Çok teşekkür ederim siz bana hesap numaranızı mesaj olarak yollayın bugün halledeyim bayramdan öncesi indirmeden yararlana biliyim ptt kargoyla göndere bilirmisinizTamam 50 olsun kırmayayım sizi
Masalci kuzununMerhaba bende masal anlatan kuzucuk var tertemız yumusacıkEki Görüntüle 1258011
Merhaba bende masal anlatan kuzucuk var tertemız yumusacıkEki Görüntüle 1258011
30 tl saymadım ama masal sayısı fazlaMasalci kuzunun
Merhaba kuzunun Fiyatı Nedir ve kaç masal anlatıyor?
Size. Özelden msj atiyorumTamam 50 olsun kırmayayım sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?