B Benimhayatimm 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Şubat 2020 25 3 13 Şubat 2020 Konu Sahibi Benimhayatimm #1 Sınava hazırlanırken çalıştığımızda sesimizi kaydetsek ve sesimizi dinleyerek çalışsak yararlı olur mu sizce?
Sınava hazırlanırken çalıştığımızda sesimizi kaydetsek ve sesimizi dinleyerek çalışsak yararlı olur mu sizce?
LaraPars Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2015 1.741 4.140 13 Şubat 2020 Konu Sahibi Benimhayatimm #2 Size yararlı olursa yapın tabi. Herkes farklı sekillerde çalisir. Bu şekilde çalışan kişiler duymuştum üniv sınavına hazırlanırken. Başarılar :)
Size yararlı olursa yapın tabi. Herkes farklı sekillerde çalisir. Bu şekilde çalışan kişiler duymuştum üniv sınavına hazırlanırken. Başarılar :)
adige1864 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2017 237 240 28 Şubat 2020 Konu Sahibi Benimhayatimm #3 Bende bahsettiğiniz yöntemi kullanıyorum. Konu tekrarlarına geçtiğimde sesli okuma yapıp ses kaydı alıyorum sonrasında uyurken,iş yaparken arka planda dinliyorum bayağı faydasını gördüğümü söyleyebilirim
Bende bahsettiğiniz yöntemi kullanıyorum. Konu tekrarlarına geçtiğimde sesli okuma yapıp ses kaydı alıyorum sonrasında uyurken,iş yaparken arka planda dinliyorum bayağı faydasını gördüğümü söyleyebilirim