- 10 Eylül 2009
- 335
- 1
-
- Konu Sahibi Astronomer
Astronomer merhaba,ben de sigara kullanıyorum müzikle amatörolarak mı ilgileniyorsun bilmiyorum ama ben bir müzik öğrencisi olarak sesimdeki değişimin farkındayım resmen kalınlaşıyor ve şarkı söylerken nefes almak diyaframı kullanmak zorlaşıyor,ses çatlıyor..sigaranın zararlı etkılerınden az da olsa kurtulmak için bol bol yoğurt ve süt tüketilmeli diye biliyorum..günde ne kadar içiyorsun?
aynen benim de yarım paketi buluyor azaltmak lazım başka çaresi yok ki sadece ses değil cildim bile sarardı sankidüzenli olarak tüketmek lazım sanırım süt ürünlerini..ne tarz söyluyorsun ne çalıyorsun?
Tamam canım araştır bence de :) bırakmaya çalışıyorum şuan tatilde olduğum için günde iki tane falan içiyorum..müzik hakikaten insanın ruhuna iyi geliyor sakın bırakma nolursa olsun:) biz okulda klasik müzik eğitimi görüyoruz onun dışında jazzdan tut türk sanat müziğine kadar her türü severim ben:)
Aslında vücudum istemiyor sigarayı tamamen psikolojik bir alışkanlık özellikle okulda çok gidiyor yoğunluk sıkıntı derkenben başlayalı henüz bir yıl oldu umarım uzun yıllar içmem..günümüzde yapılan müzikler emek harcanmadan yapılan çabuk tüketilen kalıcılığı olmayan zaman geçince unutulan şarkılar..ne varsa eskilerde var müzik nankör iş şarkı söylemek enstrüman çalmak..bir gün çalışmazsan ikinci gün seni unutur,hocam hep der enstüman sana hakim olmasın sen enstrümanına hakim ol:) piyanonun yanında keman çalıyorum fakat piyano benim için çok ayrı..bu arada özel olmazsa asıl işin nedir?
bi çeşit teselli dersten sonra ders arasında sigara içmek veya üzgünken çok iyi geliyor bana nedense:)Piyano zor evet sağ ve sol el ayrı çalışıyor bi çeşit ikiye bölünüyor beyin kontrolü zor..vayyyy ne ilginç yahu küçükken çok ilgiliydim uzay ve astronomiye hala da öyle sayılırım:)
ben evde içemiyorum maalesef şimdi bi tane yaksaydım canım istediben de müzik öğretmenliğindeyim,hakikaten çok yorucu bi bölüm içinde olmayan veya tanıdığı olmayan anlayamaz,bölümünü de seviyosun ne güzel
seçildik de öğretmen olabilecek miyiz bakalım bu şartlardaiçinde gizem olan işler bana çok çekici geliyor yahu bu arada sabahlara kadar bilgisayar başında oturuyorum takıntı başladım yüzüm gözüm çöküyor sararıyor sanki bu tür etkılerı var mı bilgisayarın paranoyak oldum:)
beyaz ten hastası olarak ve süt beyazı olmasa da açık tenli biri olarak ben de aynaya bakınca böyle hissediyorum ya düzelmezse ya cilt tazeliğini kaybederse bazen hep düşünüyorum böyle
içim karardı genç yaşımızda solduruyoruz kendimizi ofbu mavi ışıklar grubu 68 yılında Altın Mikrofon şarkı yarışmasında ünlü olmuş"güncel ve popüler müzik" diye bir ders var bizde bu dönem orda bahsetti hoca hatta bi çok şarkıcı bu yarışmayla tanınmış Cem Karaca bile:) ben yatsam iyi olacak artık yarın uyuyamayacağım maalesef çok güzel bi sohbetti tekrar konuşmak dileğiyle iyi geceler diliyorum