• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ses kısıklığı illeti

Salep içmenizi tavsiye ederim. Benim sesim sürekli kısılır. Oruçla ilgisi var mı bilmiyorum ama şu anda da kısık. Geçmiş olsun
Evde olsaydı keşke içerdi. Benim hiç çıkmıyor sesim. O yüzden zorlamak istemiyorum. Konuşsam da fısıltı ile konuşuyorum. Çok sıkıldım açıkçası. Pazartesiye geçmezse diye de korkuyorum

Daha once duymamistim :) sicak diye yumusatiyo buyuk ihtimalle bende iyi geliyo saniyorum belkide. Ama çayda ayni etkiyi alamadim hic hep nescafe iyi geldi bana. Tuhaf bi bünyem var sanırım. :KK70: bide esim bala limon sıkıp veriyodu bana limondan igrendigim icin yapamiyorum ben ama oda iyi geliyodu. Bogaz pastilinide deneyebilirsiniz. Cok gecmis olsunn
Çok teşekkür ederim. Allah affetsin yarın niyetlenmicem. Devam edicem çaylara. Çünkü pazartesiye düzelmesi lazım kesinlikle

Şeker de yiyin. Benim tam bir hafta sürmüştü geçmesi. Doktora gitmiştim ama ilaç kullanmış mıydım hatırlamıyorum su anda :(

Sık sık olmuyorsa bu ciddi bir durum olabilir. Benim bir kez durduk yere sesim gitti hafif boğaz ağrısı vardı. Doktora ölüme 5 kala gitmeye alışkın olduğum için gitmedim:) papatya çayı içtim iltihap falan varsa diye ve karbonatlı su ile gargara yaptım. Şeker ve şekerli hiçç birşey tüketmedim. 2. Gün normale döndü sesim. Hala düşündükçe ürperirim valla korkmuştum sigara kullandığım için.

Sık sık olmuyorsa bu ciddi bir durum olabilir. Benim bir kez durduk yere sesim gitti hafif boğaz ağrısı vardı. Doktora ölüme 5 kala gitmeye alışkın olduğum için gitmedim:) papatya çayı içtim iltihap falan varsa diye ve karbonatlı su ile gargara yaptım. Şeker ve şekerli hiçç birşey tüketmedim. 2. Gün normale döndü sesim. Hala düşündükçe ürperirim valla korkmuştum sigara kullandığım için.
Ben baya üşüttüm. Terim üzerimde soğudu. Ve bulunduğum yerde cereyan vardı. Önceki günü zaten şiddetli baş ağrısı,üşüme hissi ile geçirmiştim günü. Ertesi gün de sesim kısıldı. Dün akşamdan beri kısık.

Benim idare eder bi seviyeye gelse de yeter pazartesiye kadar diyorum artık. Hiç çıkmıyor şuan maalesef.

Aynen hiç çıkmıyordu. Ama doktorun tedavi önerisini hatırlamıyorum maalesef . Yanlız bana bundan yaklaşık 4-5 ay sonra astım teşhisi kondu, aman dikkat edin kendinize. Belki meyil vardır sizde de:(

Internette ses tellerini deforme eder diyor ama bilemedim şimdi. Daha kötü olmasindan korktum
bakterilerin sicakta uresigini düşünürsek dondurma iyi gelir. cocuklardaki gibi kopek havlamasi tarzında öksürüğünüz olduysa soguk buhar cok iyi gelir. yine burdan tola cikarak dondurmanin en ufak zarari olmaz.ben de iyi gelecegini düşünüyorum.

Ben baya üşüttüm. Terim üzerimde soğudu. Ve bulunduğum yerde cereyan vardı. Önceki günü zaten şiddetli baş ağrısı,üşüme hissi ile geçirmiştim günü. Ertesi gün de sesim kısıldı. Dün akşamdan beri kısık.
Valla cereyan insanı kamyon çarpmışa çeviriyor. Geçer iki güne o halde diye tahmin ediyorum. Yine yormamak, çok sıcak ya da çok soğuk içecekten kaçınmak gerek. Sırtınıza havlu ısıtıp koyun terleyerek üşüten, terleyerek atar ;)
Çok geçmiş olsun.

Alerjik bir üst solunum enfeksiyon kaynaklıydı
Zaman aldı ama düzeldi
Sesi dinlendirin
Zencefil için

Back