- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Ya hiç çıkmıyor. Markete bile utana sıkıla gittim adaçayı aldım. Hiç çıkmıyor sesim 0 yani. Pazartesi de iş var. Nasıl olacak bilmiyorumZaman inan bir ton ilaç kulandım yine de kendi kend8ne gecti
Ay ciddi misiniz? Vallahi yerim şimdi hemen.Dondurma yersen düzelir
Şaşırtıcı ama doğru
Dra gittim miYa hiç çıkmıyor. Markete bile utana sıkıla gittim adaçayı aldım. Hiç çıkmıyor sesim 0 yani. Pazartesi de iş var. Nasıl olacak bilmiyorum
Yok gitmedim. Artık yarın da geçmez ise gideceğimDra gittim mi
Internette ses tellerini deforme eder diyor ama bilemedim şimdi. Daha kötü olmasindan korktumDondurma yersen düzelir
Şaşırtıcı ama doğru
Niyetliydim bugün gidemedim ama geçmez ise yarın sabah gideceğim. Yarın oruç tutmayacağım sürekli sıvı tüketmek için. Inşallah geçebilir birseydir.Keşke herhangi bir hastaneye acilden basvursaydiniz.Bogaz iltihabı tarzında bişey çıkabilir.Yogun antibiyotik kullanmaniz gerekebilir.Tabi bütün bunları ancak doktor bilir
Öyle ama yinede aklını karıştırmayayımAy ciddi misiniz? Vallahi yerim şimdi hemen.
Çok teşekkür ederim sağolun. Sabaha geçmez ise gidicem direk. Bi de ben çok konuşurum. Şuan hiç konuşamamak çok kotu. Sinirlerim bozulduÇok geçmiş olsun demeye geldim. Düzeltmeyi beklemeyin uzun vakitte daha çok siniriniz bozulur direk doktora gidin.
Sabredin çok uzun sürmez böyle sanmıyorum :) acil şifalar diliyorum size :)Çok teşekkür ederim sağolun. Sabaha geçmez ise gidicem direk. Bi de ben çok konuşurum. Şuan hiç konuşamamak çok kotu. Sinirlerim bozuldu
Elma kabugu suyu deneyin kaynatin kabuklari..kendi gelir merak etmeyin benim surekli olur bagira bagira ders anlatirim sessiz kaldikca geciyor diye bir sey yok..Merhaba herkese. Bundan 2 gün önce usuttugum için geçmeyen bi baş ağrısı ve üşüme hissi ile tüm günü tamamladım. Ilaç içemedim oruç olduğum için.
Dün gayet zindeydim. Işten çıkmaya bi iki saat kala sesim kısılmaya başladı. Ve akşama doğru tamamen gitti. Ballı karabiberli süt,limonlu ılık şu,tuzlu su ile gargara, çörekotu ve bal.. hepsini denedim.
Ama sabah yine geçmeyen bi boğaz ağrısı ile uyandım. Fısıltı ile konuşuyorum ve ses tellerim yorulmasın diye konuşmamaya özen gösteriyorum.
Bu nasıl geçer? Sesim tamamen gitti.
Pazartesi işe gidene kadar çözüm bulmam lazım. Zaten bu hafta girdim işe böyle bi problem yasadigim için modum düştü
Nescafe veya kahve sesi daha beter yapar doktorlar yasaklar sizinki sizde işe yarıyor muhtemelen ..Ben cok yasiyorum o durumu. Sabahlari daha fena uyanirsiniz aksamlari hafifler hatta. Bana hep nescafe iyi gelmistir oyle zamanlarda size iyi gelir mi bilemem. Ben gunde 2 nescafe icer olmustum sesim kisldigi zamanlarda. 1-2 gune toparliyo benim sesim ve bogazlarim o sekilde. Bide eczaneye gidip oneri isteyebilirsiniz. Buyuk ihtimal pastil verirler
Daha once duymamistim :) sicak diye yumusatiyo buyuk ihtimalle bende iyi geliyo saniyorum belkide. Ama çayda ayni etkiyi alamadim hic hep nescafe iyi geldi bana. Tuhaf bi bünyem var sanırım.Nescafe veya kahve sesi daha beter yapar doktorlar yasaklar sizinki sizde işe yarıyor muhtemelen ..
Baya birşey denedim. Artık adaçayı dut çayı devam..Ben cok yasiyorum o durumu. Sabahlari daha fena uyanirsiniz aksamlari hafifler hatta. Bana hep nescafe iyi gelmistir oyle zamanlarda size iyi gelir mi bilemem. Ben gunde 2 nescafe icer olmustum sesim kisldigi zamanlarda. 1-2 gune toparliyo benim sesim ve bogazlarim o sekilde. Bide eczaneye gidip oneri isteyebilirsiniz. Buyuk ihtimal pastil verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?