• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ses kısıklığı illeti

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Merhaba herkese. Bundan 2 gün önce usuttugum için geçmeyen bi baş ağrısı ve üşüme hissi ile tüm günü tamamladım. Ilaç içemedim oruç olduğum için.
Dün gayet zindeydim. Işten çıkmaya bi iki saat kala sesim kısılmaya başladı. Ve akşama doğru tamamen gitti. Ballı karabiberli süt,limonlu ılık şu,tuzlu su ile gargara, çörekotu ve bal.. hepsini denedim.
Ama sabah yine geçmeyen bi boğaz ağrısı ile uyandım. Fısıltı ile konuşuyorum ve ses tellerim yorulmasın diye konuşmamaya özen gösteriyorum.
Bu nasıl geçer? Sesim tamamen gitti.
Pazartesi işe gidene kadar çözüm bulmam lazım. Zaten bu hafta girdim işe böyle bi problem yasadigim için modum düştü

Keşke herhangi bir hastaneye acilden basvursaydiniz.Bogaz iltihabı tarzında bişey çıkabilir.Yogun antibiyotik kullanmaniz gerekebilir.Tabi bütün bunları ancak doktor bilir

Keşke herhangi bir hastaneye acilden basvursaydiniz.Bogaz iltihabı tarzında bişey çıkabilir.Yogun antibiyotik kullanmaniz gerekebilir.Tabi bütün bunları ancak doktor bilir
Niyetliydim bugün gidemedim ama geçmez ise yarın sabah gideceğim. Yarın oruç tutmayacağım sürekli sıvı tüketmek için. Inşallah geçebilir birseydir.

Ben cok yasiyorum o durumu. Sabahlari daha fena uyanirsiniz aksamlari hafifler hatta. Bana hep nescafe iyi gelmistir oyle zamanlarda size iyi gelir mi bilemem. Ben gunde 2 nescafe icer olmustum sesim kisldigi zamanlarda. 1-2 gune toparliyo benim sesim ve bogazlarim o sekilde. Bide eczaneye gidip oneri isteyebilirsiniz. Buyuk ihtimal pastil verirler

Merhaba herkese. Bundan 2 gün önce usuttugum için geçmeyen bi baş ağrısı ve üşüme hissi ile tüm günü tamamladım. Ilaç içemedim oruç olduğum için.
Dün gayet zindeydim. Işten çıkmaya bi iki saat kala sesim kısılmaya başladı. Ve akşama doğru tamamen gitti. Ballı karabiberli süt,limonlu ılık şu,tuzlu su ile gargara, çörekotu ve bal.. hepsini denedim.
Ama sabah yine geçmeyen bi boğaz ağrısı ile uyandım. Fısıltı ile konuşuyorum ve ses tellerim yorulmasın diye konuşmamaya özen gösteriyorum.
Bu nasıl geçer? Sesim tamamen gitti.
Pazartesi işe gidene kadar çözüm bulmam lazım. Zaten bu hafta girdim işe böyle bi problem yasadigim için modum düştü
Elma kabugu suyu deneyin kaynatin kabuklari..kendi gelir merak etmeyin benim surekli olur bagira bagira ders anlatirim sessiz kaldikca geciyor diye bir sey yok..

Ben cok yasiyorum o durumu. Sabahlari daha fena uyanirsiniz aksamlari hafifler hatta. Bana hep nescafe iyi gelmistir oyle zamanlarda size iyi gelir mi bilemem. Ben gunde 2 nescafe icer olmustum sesim kisldigi zamanlarda. 1-2 gune toparliyo benim sesim ve bogazlarim o sekilde. Bide eczaneye gidip oneri isteyebilirsiniz. Buyuk ihtimal pastil verirler
Nescafe veya kahve sesi daha beter yapar doktorlar yasaklar sizinki sizde işe yarıyor muhtemelen ..

Nescafe veya kahve sesi daha beter yapar doktorlar yasaklar sizinki sizde işe yarıyor muhtemelen ..
Daha once duymamistim :) sicak diye yumusatiyo buyuk ihtimalle bende iyi geliyo saniyorum belkide. Ama çayda ayni etkiyi alamadim hic hep nescafe iyi geldi bana. Tuhaf bi bünyem var sanırım. :D bide esim bala limon sıkıp veriyodu bana limondan igrendigim icin yapamiyorum ben ama oda iyi geliyodu. Bogaz pastilinide deneyebilirsiniz. Cok gecmis olsunn

Salep içmenizi tavsiye ederim. Benim sesim sürekli kısılır. Oruçla ilgisi var mı bilmiyorum ama şu anda da kısık. Geçmiş olsun

Baya birşey denedim. Artık adaçayı dut çayı devam..
Yarın kuzenimin nikahı var oraya gideceğim. Bu sesle nasıl olur bilmiyorum ınsallah yarına geçer. Hayatımda ilk kez yaşıyorum ve şuan hiç sesim çıkmıyor fısıltı ile konuşuyorum

Back