merhaba arkadaşlar canım çok sıkkın ... bugün yanma akıntı kaşıntı şikayetlerim nedeni ile doktora gittim ve yara varmış tahlil sonucu 2 hafta sonra çıkacakmış.ve iyi huylu mu yoksa kötü huylu mu diye .. allaha şükür ediyorum ama üzülmeden de duramıyorum bana dua edin arkadaşlar
merhaba ayşe bana da aynı teşhis kondu. smear temiz çıktı fitil ile ilaç verdi. benimde çocuğum yok bi düşük yaşadım. iki farklı doktora gittim doğumdan önce tedavi olmaz dediler. başka bi doktora mı gitsem bilemedim.doğum yapmamışllara tedavi yapmıyolar galiba.. rahim daralır diye
merhaba ayşe bana da aynı teşhis kondu. smear temiz çıktı fitil ile ilaç verdi. benimde çocuğum yok bi düşük yaşadım. iki farklı doktora gittim doğumdan önce tedavi olmaz dediler. başka bi doktora mı gitsem bilemedim.doğum yapmamışllara tedavi yapmıyolar galiba.. rahim daralır diye
merhaba canım aksine benim dr.da böyle hamile kalmanı istemiyorum düşüj riskini artırır dedi bunu tedavi ettikten sonra çocuk için tedaviye başlayacağız dedi şimdilik bende hap ve fitil var geçmezse dondurma yöntemini kullanacakmış..bi de yakma yöntemi varmış ama o iyi değilmiş.allah bizimle birlikte tüm hastalara şifa versin arkadaşım..