• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Servikal yetmezlik

Herhangbrs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar, 14+3 haftalık gebeyim. Bugün doktora gittiğimde 25 mm rahim boyunun olduğunu 2,75 cm açıklık görüldü. Bebek iyi. Sadece Protestan kullanımı şu anlık verdi bir hafta sonra kontrole gel dedi. Çok korkuyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olur mu?

Merhabalar, 14+3 haftalık gebeyim. Bugün doktora gittiğimde 25 mm rahim boyunun olduğunu 2,75 cm açıklık görüldü. Bebek iyi. Sadece Protestan kullanımı şu anlık verdi bir hafta sonra kontrole gel dedi. Çok korkuyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olur mu?
Mümkünse bir perinatolog yani riskli gebelik uzmanı görsün. 25 mm ve altı uzunlukta servikal serklaj gerekiyor diye biliyorum.

25 mm altı serklaj oluyor yatın dinlenin istirahat edin , büyük ihtimal serklaj olursunuz hiç korkmayın basit bir operasyon , perinotologa gidin riskli gebeliğe daha iyi bakarlar . Zaten kadın doğum doktorunuz yönlendirir diye düşünüyorum . Ama özellikle kontrole gidene kadar yatın uzanın is vs yapmayın

Back
X