Merhaba arkadaslar kisa sure once servikal yetmezlik yuzunden 22 haftalik bebegimi kaybettim normal dogum yaptim bebegim bir gun yasadi ve sonra cennete ugurladim melegimi yasadiklarim cok zordu nette cok arastirdim bu konuyla ilgili cok detayli bilgi yok doktorumun dedigine gore ani gelisen bir durummus onceden teshis edilmesi mumkun degilmis benim merak ettigim biraz umitlenmek icin benim gibi bu durumu yasiyan varsa ki vardir mutlaka basindan neler gecti tekrar hamile kalabildilermi cunku birde benim polikistik over gibi bir sorunum var kaybettigim bebegim 9 seneden sonra bana suprizle gelmisti o yuzden onu kaybettigim icin okadar cok uzuldumki lutfen benimle ayni duygulari paylasan arkadaslar varsa yazin simdi tek umidim melegimle cennette kavusmak Rabbim nasip eder insallah
Merhaba arkadaslar kisa sure once servikal yetmezlik yuzunden 22 haftalik bebegimi kaybettim normal dogum yaptim bebegim bir gun yasadi ve sonra cennete ugurladim melegimi yasadiklarim cok zordu nette cok arastirdim bu konuyla ilgili cok detayli bilgi yok doktorumun dedigine gore ani gelisen bir durummus onceden teshis edilmesi mumkun degilmis benim merak ettigim biraz umitlenmek icin benim gibi bu durumu yasiyan varsa ki vardir mutlaka basindan neler gecti tekrar hamile kalabildilermi cunku birde benim polikistik over gibi bir sorunum var kaybettigim bebegim 9 seneden sonra bana suprizle gelmisti o yuzden onu kaybettigim icin okadar cok uzuldumki lutfen benimle ayni duygulari paylasan arkadaslar varsa yazin simdi tek umidim melegimle cennette kavusmak Rabbim nasip eder insallah
Arkadasım ne oldu ? Çok merak ttim seni.nasıl oldun?öncelikle allah sabır versin bunu sadece yaşayanlar anlar.. sana ağlaya ağlaya yazıyorum su an bu satırları... 14+3 hamileyim hamileliğimin başından beri kanamalarım olmasına rağmen 2 haftadır bitmeyen durdurulamayan kanamalarım var gitmediğim doktor kalmadı hepsi bana bambaska seyler söyleyip durdu.. bugün perinatolog bir profesore gittiğimde bana servikal yetmezlik teşhisi kondu ve bebegin suyu artık rahime sarktıgından ve rahmimin 3 cm kadar açıldıgından dikiş dikilemeyeceginden ve bebegimi kaybedecegimden acil hastaneye yatışımın yapılması gerektiği ve bebeğimin ne zaman düşeceğini bilmediklerinden takibe alınmam gerektiğini söyledi. 10 gün önce bana doktorum 1.5 cm açılma oldugunu söylemişti fakat bu açılmanın rahimde oldugunu degil plasentada oldugunu söylemişti. dün kontrole gittiğimde de bana eve gidip yatmamı yapacak bir şey olmadıgını cok kuvvetli ağrı beraberinde kanamam ya da suyum gelirse gelmemi söyledi.. ne yazık ki doktorlar bu kadar aşağılık ve vurdumduymaz. hamileliğim süresince ödediğim paraları tahmin dahi edemezsiniz. özel hastaneler artık tamamen işin ticari boyutunda ve ne yazık ki doktorlar ilgilisiz. su an o lanet ihmalkar kadın yüzünden elim karnımda bebeğim şimdi mi düşücek düştü mü diye kafayı yemiş durumdayım. bu acının tarifini bana anlat deseniz kelime yok bunu ifade edebileceğim.. tek söyleyebileceğim çok canım yanıyo hemde çok... ağlaya ağlaya dua ediyorum allahım bir mucize olsun diye ama biliyorum ki imkansız.. allah hepimize cocuklarımızı kucagımıza almayı nasip etsin..
Ayyyy cnm bu bir mucize,o kadar cok sevindim ki anlatamam sana, şükürler olsun.dualarım seninle habersiz bırakma bizi,,İnanmayacaksınız ama b3beğim hala benimle direniyor 1 hafta hastanede yattım enfeksiyon kapmışım kese aşağıda olduğu için pos vajendeydi o 1 haftada pos vajenden yukarı cıktı kanamalarım minimuma indi ağır yatak istirahatindeyim rahim agzım inceldiği için serkaj yapılamıyor ne yazık ki düşük tehdidim devam ediyor ama doktorlarıda hayrete eüşürecek kadar direnmekte bebeğim lütfen bol dualar edin bana dün kontrole gittim bebeğim çok saglıklı yerinde yatıyor ama suyunda azalma var bu seferde ama yaşadıklarım mucizelerle dolu hep allaha emanet ettim yavrumu bekliyorum sabırla ve umutla
Kaybettim meleğimi...Ayyyy cnm bu bir mucize,o kadar cok sevindim ki anlatamam sana, şükürler olsun.dualarım seninle habersiz bırakma bizi,,
Ahhh cnm bnm basin sagolsunKaybettim meleğimi...
Canım benim cok zor allah hepimizin melekşerini korusun bizlere sabır versinAhhh cnm bnm basin sagolsunAllah sabir versin, hakkinda hayirlisi diyelim, dua edecegim Canim senin icin , Rabbim en kisa zamanda sglikli bir evlat versin sana cnm.
Acını paylaşıyorum bu acının tarifi yok bende aynı seyi yasadım 1 hafta oldu Allah sabir versin sanada banada yaşayan herkeseKaybettim meleğimi...
Rabbim yardımcın olsun cnm bende tüp bebek tedawisiyle hamile kalmıştım 25. Haftamda suyumun gelmesi ile sezeryan doğum yaptım. Oğluşum 17 gün küwezde yaşayabildi. Rabbim meleklerimize cennette kawuşmamızı nasip etsin inş. Bende gebelikten sonra gittiğim dr. 2. Gebeliğinde önlem amaçlı serklaj yaptır dedi kendiside yapıomuş zaten. Ben muğla fethiyedeyim bu taraflardaysan önerebilirim dru bir çok defa serklaj yaptığını biliorum. Ama bildiğim kadarıyla önlem amaçlı serklaj 10 ile 14 hafta arasında yapılması gerek. İnş bebişini sağ salim kucağın alırsın wakti geldiğinde.Arkadaşlar hepimiz bi acı yaşamışiz Rabbim sabırlar versin o gün buraya yazdıktan sonra girip bakmadım bidaha toparlanmam baya zaman aldı bu gunumuzede şükür diyorum ve benim yine bi servikal yetmezlikle başım belada kısa süre önce tupbebek yaptırdım Şuan 12 haftalık hamileyim doktorlar dikiş atmıyor gerek olmadığını söylüyor Ikili tarama için gittiğim profesör Biz geçmişinde bikere böyle bi durum yaşayan hastaya dikiş atmayız hemen dedi kafayı yicem ikinciyide mi kaydedeyim ondan sonramı dikiş atacaksınız diyemedim doktora Şuan doktor arayışı içindeyim beni anlayacak bi doktor yardımcı olurmusunuz