Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar rahim filmi çektirdim tüplerim açık çıktı ama çok zor oldu doktorun dediğine göre servikal stenoz yani rahim ağzında darlık varmış. bu kısırlığa neden olur mu arkadaşlar neredeyse 2 senedir hamile kalamıyorum bundan olur mu bilgisi olan varmı? :18:
Bende 2.asilamami yaptırdım yeni iki farklı doktora gittim ikisinde de rahim flim inde birsey soylemediler ama ilk aşılama sonrası kurtajda doktor söyledi darlık var diye sonrada ikinci aşılamayi yapan Dr söyledi ikisinede sordum normal yolla hamile kalmami zorlastiran bu darlık olabilirmi diye olur dediler ama cerrahi işlem gerektirmez dediler benimde aklım karışık 2,5 yıllık evliyim hiç sıkıntı yok ama bebisde yok 2.asilamayi yapan Dr aşılama yapmamız çok iyi olmuş dedi inşallah olur bebeğim isteyen herkesin:)Konu açılalı uzun süre olmuş.
Bizimde hem aşılamada hem çekilemeyen rahim filminde rahim ağzının çok dar olduğu söylendi. Şimdi adetimi bekliyorum genişletilecek inşallah.
Ama doktorum ağrılı bir işlem olabilir dedi bundan dolayı bir çekinmem var.
Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? neler oldu çok merak ediyorum ...
mrb canım.benimde rahim agzında darlık var ve bunu aşılama denerken öğrendim. çok zor oldu tabi aşılama doktorum hamileliği zorlaştırabilir demişti ve bir iki kez genişletti aletle zamanla ne olur bilemiyorum ama içten içe sorun yaşarmıyım acaba diye düşünmeden edemiyorum. konuyu aöan arkadaş hamile kalabildimi acaba? yada bu durumda olup hamile kalan varmı?Konu açılalı uzun süre olmuş.
Bizimde hem aşılamada hem çekilemeyen rahim filminde rahim ağzının çok dar olduğu söylendi. Şimdi adetimi bekliyorum genişletilecek inşallah.
Ama doktorum ağrılı bir işlem olabilir dedi bundan dolayı bir çekinmem var.
Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? neler oldu çok merak ediyorum ...
mrb canım.benimde rahim agzında darlık var ve bunu aşılama denerken öğrendim. çok zor oldu tabi aşılama doktorum hamileliği zorlaştırabilir demişti ve bir iki kez genişletti aletle zamanla ne olur bilemiyorum ama içten içe sorun yaşarmıyım acaba diye düşünmeden edemiyorum. konuyu aöan arkadaş hamile kalabildimi acaba? yada bu durumda olup hamile kalan varmı?
neden söylemiyolar sana anlamadım. benim doktorum anlatmıştı.canını sıkma bazı kadınlarda olan bi durum bizim yapımızla ilgili yani. siz ne zamandır bebek istiyosunuz? eşinde bi problem varmı?benim hsg çekilemedi. bir sonraki adetimde ilaç ile kas gevşetilecekmiş öyle çekilecekmiş. Dr.lar hiç bir şey söylemedi. sinirlerim bozuldu. kendi aralarında konuşurlarken duydum.
eşimde bi sıkıntı çıkmadı 1 yldır istiyoruz. bende testlerime başladım bu ay. hadi hayırlısı :)neden söylemiyolar sana anlamadım. benim doktorum anlatmıştı.canını sıkma bazı kadınlarda olan bi durum bizim yapımızla ilgili yani. siz ne zamandır bebek istiyosunuz? eşinde bi problem varmı?
aynı durumu bende yaşadım aşılama yaparken doktorum zorlanmıştı.
rahim ağzın biraz dar demişti.bende engel olabilir diye düşünüyorum.
evet tecrübeli olanlar daha fazla bilgisi olanlar umarım bir şeyler yazar.
sıs derken nasıl bir işlem canım.slm bence bir sıs yaptırın.bana yapmaya çalıştılar ve orda ögrendım hem dar hem sola dogru çıktı.sizde yaptırın tam olarak ögrenin ama çok zor bir işlem benim çok canım yandı dar oldugu için
sıs derken nasıl bir işlem canım.