Servikal Serklaj

sonsuzassk

30.08.2024 ♾️
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
11
2
32
merhabalar ben bebeğimi 20 haftalık erken suyum gelmesinden dolayı kaybettim daha sonra baska bır doktora gittiğimde rahim azımın geniş oldugunu ve gene hamile kalırsam gene erken doğumdan bebeğimi kaybedecegımı söyledı istanbul avrupa yakasında servikal serklaj yapan ıyı bı doktor varsa biriniz doktor onerebilirmisiniz bi bebeğimi daha kaybetmek istemiyorum

merhaba aynı şekilde gecen sene 20 haftalıkken kaybettim bebeğimi, şu an 2. hamileyim 14 haftalığız cuma serklaj oldum doğan hastanesi serdar kayın uzun zamandır doktorum operasyon başarılı geçti

merhaba aynı şekilde gecen sene 20 haftalıkken kaybettim bebeğimi, şu an 2. hamileyim 14 haftalığız cuma serklaj oldum doğan hastanesi serdar kayın uzun zamandır doktorum operasyon başarılı geçti
istanbulda mı peki bu hastane peki şimdik nasıl hamileliğmiz 2 li testten sonramı yapıldı seklaj ameliyatı

baya pahalı bi test diyebiliyorum bidepeki nasıl geçiyor hamileliğiniz şuan ben çok korkuyorum gene bebeğimi kaybetmekten hamile kalmaya korkar oldum :KK43:
biraz evet pahalı ama doktorum önerince yaptırdım şu anlık iyi ama zormuş sürekli yatmak birilerine muhtaç olmak ama bebeğim için her fedakarlığa okeyim. benimde korkularım vardı hala yaşıyorum ama stres olmamak ve pozitif kalmak lazım bu süreçte eş ve çevre desteği çok önemli.. eğer kararlıysanız doktorumu öneririm riskli gebelik uzmanı kendisi ben 2 senedir gidiyorum her soruma cevap veriyor beni strese sokmuyor öncesinde imkanınız varsa psikolojik destek de alabilirsiniz 🙌🏼

biraz evet pahalı ama doktorum önerince yaptırdım şu anlık iyi ama zormuş sürekli yatmak birilerine muhtaç olmak ama bebeğim için her fedakarlığa okeyim. benimde korkularım vardı hala yaşıyorum ama stres olmamak ve pozitif kalmak lazım bu süreçte eş ve çevre desteği çok önemli.. eğer kararlıysanız doktorumu öneririm riskli gebelik uzmanı kendisi ben 2 senedir gidiyorum her soruma cevap veriyor beni strese sokmuyor öncesinde imkanınız varsa psikolojik destek de alabilirsiniz 🙌🏼
araştırdım dokturunuzu evet baya iyi bi doktor hakkında bir sürü olumlu okudum nipt testinide araştırdım şişlide böyle testleri yapan bi labaratuar var ordan fiyat aldım 3000 dolar dedi tl olarak 110 binden fazla ediyor bi test nasıl bu kadar pahalı olabilir siz kendi hatanenizde mi naptırdınız bu testi

araştırdım dokturunuzu evet baya iyi bi doktor hakkında bir sürü olumlu okudum nipt testinide araştırdım şişlide böyle testleri yapan bi labaratuar var ordan fiyat aldım 3000 dolar dedi tl olarak 110 binden fazla ediyor bi test nasıl bu kadar pahalı olabilir siz kendi hatanenizde mi naptırdınız bu testi
evet doktorumdan cok memnunum gerçekten tavsiye ederim. yok öyle bir fiyat yalnız benim doktorumun anlaşmalı olduğu firma var daha yeni kasım ayında 480 dolar verdim itibar etmeyin bence bu fiyatlara doktorlarla çalışan firmalar daha uygun oluyor dışarıdan yaptırmak isteseniz yine 3000 dolar edemez mümkünatı yok

evet doktorumdan cok memnunum gerçekten tavsiye ederim. yok öyle bir fiyat yalnız benim doktorumun anlaşmalı olduğu firma var daha yeni kasım ayında 480 dolar verdim itibar etmeyin bence bu fiyatlara doktorlarla çalışan firmalar daha uygun oluyor dışarıdan yaptırmak isteseniz yine 3000 dolar edem
480 dolar baya iyi 3000 dolara göre bakalım nasıp bi hamile kalayımda sizin doktorunuza giderim bende inşallah

X