• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Servikal serklaj olanlar

Ozstrkgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
12
-2
1
31
Merhaba.19+6 da rahim ici ve disi toplam uzunlugu 10 mm oldugu icin servikal serklaj oldum. Doktor ameliyattan sonra baktiginda bebegin dogum kanalina yerlestigini su an sadece dikislerin tuttugunu soyledi. Benim gibi bu sekilde yasayip bebegini saglikla kucagina alan var mi? Ve kacinci haftada dogum yaptiniz? Cok endiseliyim

ben ilk hamileliğimde 22. haftada acil olarak serklaj oldum. yatarak kısıtlı hareketle bir hamilelik geçirdim ve bebeğim 37. haftada dikişlerin alınmasıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. içinizi ferah tutun ve kendinizi yormadan sakin bir hamilelik geçirmeye bakın. inşallah sağlıkla sizde kucağınıza alırsınız. dikişi atılan haftanız benim deneyimime göre çok daha erken çünkü.
şu an ikinci hamileliğim ve haftaya tekrar 15. haftamda serklaj işlemi yapılacak. umarım bu seferde sorunsuz atlatacağız. pozitif düşünün herşey güzel olsun.

Insallah bebeginizi saglikla kucaginixa alirsiniz, bende serklajliyim 25.haftada serklaj yapildi simdi 32. Haftadayim zaman zaman dikisde aci baski hissediyorum sizde de oluyor muydu

Insallah bebeginizi saglikla kucaginixa alirsiniz, bende serklajliyim 25.haftada serklaj yapildi simdi 32. Haftadayim zaman zaman dikisde aci baski hissediyorum sizde de oluyor muydu
Ben su an 31.haftaya girdim ilk baslarda oturdugum zaman dikislerimde batma oluyordu ama simdi hic hissetmiyorum. Doktorum dikisi narkozsuz alacagini ve cok agrili bir islem oldugunu dayanamayacagimi soyledi. Buyuk ihtimal son haftalara kadar dayanabilirsek sezeryan olacak.

Ben su an 31.haftaya girdim ilk baslarda oturdugum zaman dikislerimde batma oluyordu ama simdi hic hissetmiyorum. Doktorum dikisi narkozsuz alacagini ve cok agrili bir islem oldugunu dayanamayacagimi soyledi. Buyuk ihtimal son haftalara kadar dayanabilirsek sezeryan olacak.
38+1de suyumun geldi sezeryanla dogum yaptm :)

Back