Servikal polip operasyonu gecırenler,geçirecek olanlar lütfen yazınnn

senben60

RabbimNeylerseGüzelEyler
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
5.290
2.694
168
merhabalar,bi süre once servıkal polıbım oldugunu ogrendım bılgısı olan varmı bu konu ile ilgili?

canim ben de polip aldirdim.aldirdim diyorum ameliyat bile demiyorum o derece kolay:) gecmis olsun simdiden

canim ben de polip aldirdim.aldirdim diyorum ameliyat bile demiyorum o derece kolay:) gecmis olsun simdiden

Ameliyat degılmıs zaten kucuk bı operasyon dedı doktor,pekı mesela ben cumartesı aldırsam pazartesi işime devam edebilirmiyim?bazı yerlerde 3-4 gun rapor verılıyor kanama bı sure devam edıyor fln yazmıslarda aldırdıktan sonrakı gune kadar hafıf agrı fln,bıraz daha bılgı verebılırmısınız=)

ilk gun sancim vardi ama regl sancisi gibi aksam misafirler geldi normal bi gece gecirdim.tabi agri kesici almistim.agrimda daha cok hareket ederkendi ve de sisliktendi
.operasyon sirasinda su veriyolar cunku karna o da aynen adet gibi sanci yapiyo.uc dort gun rapor veriyolar dinlen diye ama cok da gerek yok cmt aldirsan pzt gidersin.ben yanlis hatirlamiyosam ucuncu ya da dorduncu gun yolculuga cikmistim.
kanama da ilk gun bile azdi nasil desem adetimin yogun gunleri gectikten sonrasi gibiydi.ikinci gunden sonra gunluk ped yeterli oldu.

baska merak ettigin bisey var mi canim endiselenme cok rahat bi operasyon

yeterınce acıklamıssın zahmet edıp cok tesekkur ederım :) sevındım aldırıp kurtulmanainş bende kurtulucam kısa zamanda regl gecıktı sımdı ondanmıdır dıye dusunup duruyorum ıster ıstemez =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…