• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Servikal mukus olmalı gebelik için

Akem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
14
2
1
32
Merhaba kızlar Dr gittim 26 milim Yumurtam oluşmuş Dr çatlar dedi bugun ama 3 gün oldu çatladı mı bilmiyorum servikal mukus akıntım yok akıntım olmaması yumurta mın çatlamadı anlamına mı geliyor

24ten yukarısı kistleşiyor. Tekrar muayeneye çağırmadı mı çatlamayı kontrol için?

24ten yukarısı kistleşiyor. Tekrar muayeneye çağırmadı mı çatlamayı kontrol için?
Hayır çağırmadı bugun yada yagrın çatlar dedi iğne hocam dedim gerek yok yeterince olgunlaşmış dedi ama ne akıntım be başka bişey yok cok az sağ kasıgım batma şeklinde agrıyor

Hayır çağırmadı bugun yada yagrın çatlar dedi iğne hocam dedim gerek yok yeterince olgunlaşmış dedi ama ne akıntım be başka bişey yok cok az sağ kasıgım batma şeklinde agrıyor
Bence başka bir doktora da muayene ol. Ve burda biraz gezinirsen konularda. 24 mm üstünün kistlestiğini yazanları görebilirsin.

Bence başka bir doktora da muayene ol. Ve burda biraz gezinirsen konularda. 24 mm üstünün kistlestiğini yazanları görebilirsin.
Evet onları gördüm daha korktum artık hayırlısı olsun ☹️

Back
X