serum fizyolojik silikonu

nsrnbyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
60
4
merhaba arkadaşlar..ebru şallının bi programında estetik cerrah dr. nuri battal konuşmuştu.15dkda koltukaltından 1.5 cm kesiyle girerek serum fizyolojik silikonla meme büyütme yaptıgını,bu 1.5cmlik izi dikerek degil yapıstırarak kapattıgını bunun için de hiç bir iz kalmadıgını anlattı.serum fizyolojik yani içinde tuzlu su varmış,patlasa (patlama riski cok az dedi) bile bir bardak su içmiş gibi olurmuş yani vücuda hicbir zararı yokmuş,bebek emzirmede de guvenle kullanılabilirmiş.benim aklıma cok yattı.acaba bu yöntemle meme büyütme ameliyatı geciren var mı?varsa kime ve ne kadara yaptırdı?

canım dedıgın serum fızyolojık ız konusunda cok avantajlı ve gobekten gırılerek sıfır ızlede yapılan bır operasyon..ılerıde hacım kaybı yasanabılıyo cunku once kucuk bır bılye buyuklugunde kılııfı yerlerlestırıyo ve arddından ıgneyle tuzlu su basıyo ve bu yusden cok tercıh eden yok..aynı zamanda jel gıbı akıskan bır madde olmadıgı ıcın dırek tuzlu su oldugu ıcın hıssedebılırsın ama jelde boyle bırr problem yok..ınsanlar 4-5 cm ızı goze alarak cohensıve jelı tercıh edıyolar..
ız konusunu dert edıyosan sonrasında ız o kadar belırgın kalmıyo ve ben 9 ay oldu amelıyat olalı ızlerım bellı bıle degıl..
karar senın ama pek tutulmayan bır operasyon.

gizem e katılıyorum
göğüs genelde soğuk oluyor içindeki su nedeniyle
su sesi duyulabiliyor
daha bir çok dez avantajı var ne yazıkki benilk araştırdığımda öğrenmiştim bunları
açıkçası hiç düşünmedim bana göre değil

Kesinlikle bende Tavsiye etmiyorum Operasyonumdan önce bende araştırdım ve sağlıklı olmadını Anladım anlattı Doktorum 3 yada 4 cm relik iz ler için kendimizi tehlikeyede atmamızın hiç bir anlamı yok üstelik benim de izlerim Silikleşti önce rengi hafif pembeydi şimdi rengi tenimle aynı oldu ve görünmüyor çok yakından gelip dikkatlice bakarsanız eğilip görebilirsiniz Tam aksi olsaydı dahi üzülmezdim yani İzlerim belli olsaydı kırmızı olsaydıda Asla bu durumu Takmazdım Çünkü Dolgun Nefis göğüslere Sahip oldum varmı daha ötesi Sağlıklı olduktan sonra ne önemi var görünmeyen bir izin :82: :81::81::81::81:

Canım içi tuzlu su ile doldurulan protezler zamanla vücut ısısı ile buharlaşma yapıyor ve küçülüyor,kesinlikle tavsiye etmem.İz konusunda titizsen benim gibi meme ucundan da yaptırabilirsin..

koştunda zıpladığında ya da aniden sağa sola döndüğünde,yatarken kalkarken şakır şukur su sesleri duymayı göze alabiliyorsan , zamanla hacim kaybının senin için cok da bi önemi yoksa,meme altı hizanın eşit olması da fazla önemli değilse,yani bunları göze alıyosan "az bir iz için değer" diyebiliyosan,tabiki de bu ameliyat senin icin iyi bi secenek olur

Son düzenleme:
Canım içi tuzlu su ile doldurulan protezler zamanla vücut ısısı ile buharlaşma yapıyor ve küçülüyor,kesinlikle tavsiye etmem.İz konusunda titizsen benim gibi meme ucundan da yaptırabilirsin..

Evet ayrıca su sesi çıkardıgını yazmayıda unuttum tabi.O da var..

Yahu iyi de eskiye dönüş mü başladı acaba.. Bu serum fizyolojikliler zaten çok çok eskiydi.. Allah allah..

Eskiye dönüş olamaz bence Çok ilkel bir Yöntem Bu :96: :119:

bu daha mı mantıklı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…