Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ağustos 2021
- 90
- 15
- 8
- 1 Ağustos 2021
- 90
- 15
- 8
Açıkçası araştırmaktan kafayı yicem 2 yıldır tam anlamıyla araştırıyorum. Şaban Çelebi, Erkan soylu, sertuğ Sinan ege, oğuz Kaan önder, volkan kahya bunlar arasında kararsızım ameliyat olan birileri varsa yazarsa çok sevinirimKesinlikle çok doktor var ve insan kime güveneceğini bilmiyor. Olan arkadaşlar fikirlerini yazarsa seviniriz :))
- 15 Ağustos 2021
- 7
- 2
- 1
- 28
merhaba karar verdiniz mi Ben de Şaban Çelebi yi çok araştırıyorum ancak görüşmeye gidemedim henüzAçıkçası araştırmaktan kafayı yicem 2 yıldır tam anlamıyla araştırıyorum. Şaban Çelebi, Erkan soylu, sertuğ Sinan ege, oğuz Kaan önder, volkan kahya bunlar arasında kararsızım ameliyat olan birileri varsa yazarsa çok sevinirim
- 1 Ağustos 2021
- 90
- 15
- 8
İnstagramdan birçok hastası ile konuştum hepsi memnun Şaban hocadan ben görüşmeye gittim benim burun ucum yamuk ve büyük kaldı ilk ameliyattan yamuklupu düzeltemem dedi bana siz de bir görüşün herşeyi açıkça söylüyormerhaba karar verdiniz mi Ben de Şaban Çelebi yi çok araştırıyorum ancak görüşmeye gidemedim henüz
- 15 Ağustos 2021
- 7
- 2
- 1
- 28
- 1 Ağustos 2021
- 90
- 15
- 8
Evet mutlaka gidin görüşün bende aynı durumdayım sizin gibi ne olup olamayacağını dürüstçe söylüyorrevizyon hastalarıyla görüştünüz değil mi? çok teşekkür ediyorum cevap için ben de benzer durumdayım sırtta sorun yok ancak burun ucum büyük ve sağa kaymış vaziyette
- 15 Ağustos 2021
- 7
- 2
- 1
- 28
tamamdır çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için umarim güzel burunlara kavusuruz :)Evet mutlaka gidin görüşün bende aynı durumdayım sizin gibi ne olup olamayacağını dürüstçe söylüyor
- 28 Ağustos 2021
- 2
- 1
- 6
- 22
Ben oldum daha 14 ağustos da cok memnunum yuzum hic morarmadi ve doktorum saolsun cok ilgiliydi :)Sertuğ Sinan Ege'ye ameliyat olan var mı? Bilgisi olan?
- 28 Ağustos 2021
- 2
- 1
- 6
- 22
Sertuğ Sinan Ege'ye gozunuz kapali guvenebilirsiniz ben onda ameliyat oldum yuzum hic morarmadi bile eli hafif ve ilgili bir doktor :)Kesinlikle çok doktor var ve insan kime güveneceğini bilmiyor. Olan arkadaşlar fikirlerini yazarsa seviniriz :))
ne yaptınız araştırmayı bitirdiniz mi ? bende iki doktor arasında kaldım. bizide haberdar edin sinan hoca hakkındaSertuğ Sinan Ege'ye ameliyat olan var mı? Bilgisi olan?