M MrsCockroach Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2023 51 165 18 Ağustos 2023 Konu Sahibi MrsCockroach #1 Merhaba kızlar! Yardımınıza ihtiyacım var. Şu an Trileçe yapıyorum, ikinci denemem. Karameli soğumaya bıraktığımda sertleşti, sanırım çok pişirdiğim için. Nasıl yumuşatabilirim? Şimdiden teşekkür ederim. Tatlı rüyalar.
Merhaba kızlar! Yardımınıza ihtiyacım var. Şu an Trileçe yapıyorum, ikinci denemem. Karameli soğumaya bıraktığımda sertleşti, sanırım çok pişirdiğim için. Nasıl yumuşatabilirim? Şimdiden teşekkür ederim. Tatlı rüyalar.
Eslii Aktif Üye Pro Üye Yemek Yarışması 11 Şubat 2022 2.373 5.890 18 Ağustos 2023 Konu Sahibi MrsCockroach #2 Denemedim hiç ama aklıma şöyle bir fikir geldi. Tekrar ısıtıp içine biraz daha krema ekleseniz
M minikkkkus Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2023 320 194 26 18 Ağustos 2023 Konu Sahibi MrsCockroach #3 İçine krema veya süt eklesen olur bence ısıtıp
M MrsCockroach Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2023 51 165 19 Ağustos 2023 Konu Sahibi MrsCockroach #4 Eslimma .!.: Denemedim hiç ama aklıma şöyle bir fikir geldi. Tekrar ısıtıp içine biraz daha krema ekleseniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Krema kalmadı, sütle denesem olur mu acaba?
Eslimma .!.: Denemedim hiç ama aklıma şöyle bir fikir geldi. Tekrar ısıtıp içine biraz daha krema ekleseniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Krema kalmadı, sütle denesem olur mu acaba?
M MrsCockroach Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2023 51 165 19 Ağustos 2023 Konu Sahibi MrsCockroach #5 minikkkkus .!.: İçine krema veya süt eklesen olur bence ısıtıp Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sütle yapacağım, umarım olur.
minikkkkus .!.: İçine krema veya süt eklesen olur bence ısıtıp Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sütle yapacağım, umarım olur.
Eslii Aktif Üye Pro Üye Yemek Yarışması 11 Şubat 2022 2.373 5.890 19 Ağustos 2023 Konu Sahibi MrsCockroach #6 MrsCockroach .!.: Teşekkür ederim. Krema kalmadı, sütle denesem olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum fikir yürüttüm deneyin belki olur
MrsCockroach .!.: Teşekkür ederim. Krema kalmadı, sütle denesem olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum fikir yürüttüm deneyin belki olur
Z zxshermine Nirvana Pro Üye 16 Haziran 2011 14.716 60.747 19 Ağustos 2023 Konu Sahibi MrsCockroach #7 MrsCockroach .!.: Teşekkür ederim. Sütle yapacağım, umarım olur. Genişletmek için tıkla... Karameli direkt ocakta ısıtmayın, tadı acıya döner. Benmari usulü ısıtıp, süt ekleyerek açabilirsiniz.
MrsCockroach .!.: Teşekkür ederim. Sütle yapacağım, umarım olur. Genişletmek için tıkla... Karameli direkt ocakta ısıtmayın, tadı acıya döner. Benmari usulü ısıtıp, süt ekleyerek açabilirsiniz.
M MrsCockroach Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2023 51 165 19 Ağustos 2023 Konu Sahibi MrsCockroach #8 Eslimma .!.: Bende bilmiyorum fikir yürüttüm deneyin belki olur Genişletmek için tıkla... Denedim oldu, soğumaya bıraktığımda hiç sertleşmedi bile, tam da istediğim bir kıvamı elde edebildim. Teşekkür ederim.
Eslimma .!.: Bende bilmiyorum fikir yürüttüm deneyin belki olur Genişletmek için tıkla... Denedim oldu, soğumaya bıraktığımda hiç sertleşmedi bile, tam da istediğim bir kıvamı elde edebildim. Teşekkür ederim.
M MrsCockroach Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2023 51 165 19 Ağustos 2023 Konu Sahibi MrsCockroach #9 zxshermine .!.: Karameli direkt ocakta ısıtmayın, tadı acıya döner. Benmari usulü ısıtıp, süt ekleyerek açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benmari usulünü ilk kez duyuyorum. Artık bir dahaki sefere öyle de yapacağım. Teşekkür ederim.
zxshermine .!.: Karameli direkt ocakta ısıtmayın, tadı acıya döner. Benmari usulü ısıtıp, süt ekleyerek açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benmari usulünü ilk kez duyuyorum. Artık bir dahaki sefere öyle de yapacağım. Teşekkür ederim.
Eslii Aktif Üye Pro Üye Yemek Yarışması 11 Şubat 2022 2.373 5.890 19 Ağustos 2023 Konu Sahibi MrsCockroach #10 MrsCockroach .!.: Denedim oldu, soğumaya bıraktığımda hiç sertleşmedi bile, tam da istediğim bir kıvamı elde edebildim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
MrsCockroach .!.: Denedim oldu, soğumaya bıraktığımda hiç sertleşmedi bile, tam da istediğim bir kıvamı elde edebildim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim