bıldıgınız bır urun var mıdoğal takviyeler kullanın bence ben eşimle öyle denedim gayet basarılı oluyor
denıycem bunu umarım ıse yarar :)Doğal Takviye Keçi Boynuzu
günde 2 kezse iyi haftada 2 kezse çok da az değil yani normaleşimle 1 yıldan uzun süredir evliyiz birbirimizi arzulama konusunda sorun yok ama gingseng türü takviler kullanmadığında ben doyuma ulaşamadan sertliği en fazla 2 kez boşalmaya yetiyor takvıye kullanma olayını gurur meselesı mı yaptı bılmıyorum ama ıkna etmek ıstıyorum.yanı burum yuzunden yasamayı sevdıgım bazı zevklerden mahrumum sertlıgı gecmeden ılıskıye gırmek gerektıgı ıcın ne onerebılırsınız?
haftada 2 kez bılmıyorum ama benım ıcın yeterlı olmuyorgünde 2 kezse iyi haftada 2 kezse çok da az değil yani normal
yeni evliyseniz olmayabilir evet ama takviye ilaçlar zararlı kimyasal dolu doğal afrodizyaklar kullanın fındık ceviz gibihaftada 2 kez bılmıyorum ama benım ıcın yeterlı olmuyor
Tam anlamadım aynı gece 2 ilişkiden mi bahsediyorsunuz?ben doyuma ulaşamadan sertliği en fazla 2 kez boşalmaya yetiyor
haftada 2 imişTam anlamadım aynı gece 2 ilişkiden mi bahsediyorsunuz?
Deneyin umarım faydalı olur . Enerjiyi tavan tutacak doğal takviyeler çokdenıycem bunu umarım ıse yarar :)
14 aydır evlıyızyeni evliyseniz olmayabilir evet ama takviye ilaçlar zararlı kimyasal dolu doğal afrodizyaklar kullanın fındık ceviz gibi
haftada 2 defa ılıskıye gırıyoruz ateslemek ıcın oral fantezı kıyafetler vs de kullanıyorum ama sayı bundan ıbaretTam anlamadım aynı gece 2 ilişkiden mi bahsediyorsunuz?
Aynı gece 2 ilişki mümkün değil miTam anlamadım aynı gece 2 ilişkiden mi bahsediyorsunuz?
Mümkün tabiki o yüzden şaşırdım yeterli gelmiyor demesine.Aynı gece 2 ilişki mümkün değil mi
Türkiye ortalamasında çiftler genelde haftada 2-3 kere ilişki yaşıyor diye okumuştum bir yerdehaftada 2 defa ılıskıye gırıyoruz ateslemek ıcın oral fantezı kıyafetler vs de kullanıyorum ama sayı bundan ıbaret
bazen gecede 2 kere ama ınsan bunu hıc mı aşmazTürkiye ortalamasında çiftler genelde haftada 2-3 kere ilişki yaşıyor diye okumuştum bir yerde
2 defa ilişki oluyor dediğiniz gecede 2 kere mi ?
Gecede 2 kere yeterli bence ama bu benim fikrim tabikibazen gecede 2 kere ama ınsan bunu hıc mı aşmaz
Kişiden kişiye değişirbazen gecede 2 kere ama ınsan bunu hıc mı aşmaz
maalesefKişiden kişiye değişir
Size yetmiyorsa sorun