Saç Rengi ve Saç Boyama sertab erenerin muhteşem saçı!!!!!!!!!

91tuba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
58
0
86
İzmir
arkadaşlar bu renk nedir sizce karamel üzerine röfle mi?? kullanması kolay olur mu ??? ve aramızda saçı böyle olan arkadaş var mıııı????

[video=youtube;qFAbNGxHGTQ]http://www.youtube.com/watch?v=qFAbNGxHGTQ[/video]

gercekten cok güzel bir renk. kuaföre gidip sormak gerek. böyle yapabilecek kuaför bulmakda sorun erdem kramere gidip yaptırcaksın aslında paraya kıyıp:) karamel gibi uclara dogru sarı atılmış gibi..

bu rengi ben de çok beğendim..kuaförde sıra beklerken klip başladı..soluğu adamın yanında aldım tabi..bakır- karamel dedi ama evde tutar mı bu renk bilmiyorum..bu kısmını sormadım..kesin tutmaz derdi:) :79:

kızlar bnm saçım şu an bu renk çok seviyorum bu rengi. neva color çok açık sarıyla neva color bal köpüğünü karıştırdık ikisininde oksidanı 30volm olcak zemndeki renkte önemli tabi

karamel üzerine röfle diyolar ama nasıl tutturucakları malum :S, çoook çook güvenilir bi yer olsa gözümü kırpmam hemen yaptırırım, bide ten rengi sorunu vardır her tene yakışır mı acaba?? ayrıca recless bi sakıncası yoksa şöyle sadece saçını çekip bi koyarmısın ?:))

cnm karamel üzerine röfle yaptırırsan açık bi renk elde edersin baya bi sarı olur yani bnm ilk röflem de zemin karameldi baya sarı yani bu rengin röfleyle alakası yok bal köpüğüne daha yakın bu renk deniycem foto koymayı karamel zemnli röflemide koyarım koyabilirsem

sertab erener bu saç renginden vazgeçmesin bence ona süper yakışmış eski halinden daha bi güzel geldi bana saç rengine bayıldımm bizi duyan biri olsada şu rengi söyleyebilsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…