- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Üzüm sirkeli ılık suda 20-30 dk bekletin.Kizlar topukları sertleşen, yumuşaklığını kaybeden sadece ben miyim? Var mi evde yapabilecek önerileriniz?
Zararlı Mı? Şaşırdım. Senelerdir annem ve ben kullanırız.Vazelin zararlı deniyor ama evet bende de işe yarıyor vazalin
Bide evde çorapsiz gezmemeye dikkat edilirse iyi olur gibi
Konu sahibi kusura bakmasın,konu ile çok alakasız ama sizi görünce aklıma geldi, dövmeniz için karar verdiniz mi, çok üzülüyordunuz.. :)Vazelin. Gece yatmadan sürüyorum. İnce bir çorap giyiyorum yatağa bulaşmasın diye. Düzenli yaptığım için pamuk gibi.
Çok ayakta kalıyorum . Çok teşekkür ederim.Konu sahibi kusura bakmasın,konu ile çok alakasız ama sizi görünce aklıma geldi, dövmeniz için karar verdiniz mi, çok üzülüyordunuz.. :)
Konu sahibi bu arada Neutrogena ayak kremi gayet iyi diye biliyorum, gece sürüp uyku çoraplarından giymek işe yarayabilir, çok ayakta durmaktan ve sert tabanlı düz ayakkabılar yüzünden oluyor
merhabaaaKonu sahibi kusura bakmasın,konu ile çok alakasız ama sizi görünce aklıma geldi, dövmeniz için karar verdiniz mi, çok üzülüyordunuz.. :)
Konu sahibi bu arada Neutrogena ayak kremi gayet iyi diye biliyorum, gece sürüp uyku çoraplarından giymek işe yarayabilir, çok ayakta durmaktan ve sert tabanlı düz ayakkabılar yüzünden oluyor
Bunu anneme Yurtdışında yaşarken bir doktor önermişti seneler önce. Özellikle bir marka var hatta onu. Bende ondan görerek kullanmaya başladım 4-5 sene oldu. Bilemiyorum. Araştırmaya ve bence yoruma açık bir durum bu.Vazelin petrol türevi içerdiği için çok zararlı,ayak tabanı da zararlı zararsız her şeyi emer o yüzden vazelini kullanmasanız iyi olur.
Onun yerine ponza taş ve tuzlu,sirkeli bir karışımda bekletmek daha iyi.
Kizlar topukları sertleşen, yumuşaklığını kaybeden sadece ben miyim? Var mi evde yapabilecek önerileriniz?
Bu bombaydiAy bende yazıyı okuyup kişiyi okuyunca "Ayak Kadın' olarak okudum. Oha o kadar dertli demek ki dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?