- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Vazelin. Gece yatmadan sürüyorum. İnce bir çorap giyiyorum yatağa bulaşmasın diye. Düzenli yaptığım için pamuk gibi.Kizlar topukları sertleşen, yumuşaklığını kaybeden sadece ben miyim? Var mi evde yapabilecek önerileriniz?
Vazelin zararlı deniyor ama evet bende de işe yarıyor vazalinVazelin. Gece yatmadan sürüyorum. İnce bir çorap giyiyorum yatağa bulaşmasın diye. Düzenli yaptığım için pamuk gibi.
:)))Profil resminizi gorünce normal diyesim geldi
Elektirikli törpü bende ise yaramadiBenimde öyle. Pedikür geçici çözüm oldu hep ama schollün elektrikli törpüsü işe yarıyor diye duydum. Komik olacak ama kendi çözümümü jilette buldum banyoda sıcak suda yumuşatıyorum ayaklarımı topuk kenarlarımı kazıyorum ölü deriyi. Mis gibi bebek yumuşaklığında oluyor kremliyorum bana yaklaşık 6 ay bu şekilde gidiyor. Pedikür 1 ay bile gtmiyor.
Benim çözümüm sakat yapmayınElektirikli törpü bende ise yaramadi
Meshur alisveris sitesinde aratin topuk jeli var mucize resmen.4 kullanimlik 30 tl falan.Elektirikli törpü bende ise yaramadi
Üresal Forte merhem.
Nasırın üzerine sürün akşam, sabah uyandığınızda sonuca inanamayacaksınız.
Fiyatını tam hatırlamıyorum ama 10 TL civarı diye kalmış aklımda. Oldukça büyük bir tüp. Aylarca kullanılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?