• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklaj

ftmgnckll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Merhabalar serklaj sonrası nidicard diye bir ilaç kullanan var mu benim doktorum kullanmamı önerdi fakat Perinatolog tavsiye etmedi hatta başka bir kadın doğum doktoru bu ilacı ben hastalarıma kullandırtmıyorum ve takip etmek de istemem dedi çok karasız ve ikilemde kaldım korkuyorum var mı böyle bir şey yaşayan veya bilgisi olan

Ben tüp bebek ile gebe kaldım ilk gebeliğim 19. Haftada açılma ile olmuştum kaybettim çocuklarımı. Bu gebeliğimde 14. Haftada atıldı şimdi 27 haftalığım ve ben nidicardı transferden önce başladım tüp bebek doktorum hariç perinatoloğum ve normal kadın doğumcum önermedi. Fakat ben cidden rahatlıyorum nidicard kullanınca

Ben tüp bebek ile gebe kaldım ilk gebeliğim 19. Haftada açılma ile olmuştum kaybettim çocuklarımı. Bu gebeliğimde 14. Haftada atıldı şimdi 27 haftalığım ve ben nidicardı transferden önce başladım tüp bebek doktorum hariç perinatoloğum ve normal kadın doğumcum önermedi. Fakat ben cidden rahatlıyorum nidicard kullanınca
Neden önermediklerini söylediler mi peki bebeğe bi zararı var mıdır acaba benim de kafam çok karışık bu konudan dolayı 😞

Merhaba serklaj olduktan sonra perinatoloji uzmanım bana da verdi hemde günde 3 saat arayla alıyordum . Doz atlamam gerektiğini kasılmalı büyük ölçüde engellediğini söyledi . Ama bende nefes darlığı ve kalp çarpıntısı yapmıştı. Kalp doktoruna bile gittim . Kalp doktoru ilaca bağlı olduğunu söyledi olumsuz bir şey görmedi

Back
X