Serklaj sonrası, serklaj tecrübesi olanlar yardım

Umudum-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
3.131
7.319
158
Merhaba lar . Serklaj olan arkadaşlarımız yardımcı olabilirler mi ? Serklaj oldum fakat endişeliyim . Progestan hap ı alttan alacağım ilk defa ama korkuyorum ya dikişlere zarar verir miyim diye . Yürürken bile endişeliyim ayağa kalktığımda . Serklaj olanlar tecrübelerini anlatabilirler mi ? Nelere dikkat edeyim ? Beni neler bekliyor ? Doktorum bir sıkıntı yok dedi . Serklaj dün oldum . Sadece hafif lekelenme oluyor . O da normalmiş. Ama gerçekten korkuyorum ben daha 15+1 iz , korkarak nasıl geçecek doğuma kadar zaman

Merhabalar öncellikle rabbim kolaylık versin bol sabır diliyorum sana başından geçen biri olarak sen hapı vajinal al en etkili yöntem o bn iğnede kullanmıştım haftalık olarak bn 23 te olmuştum serklaj yatarak dinlenerek geçmişti gerçekten zor sabır isteyen bir durum ama sonu bir başka güzel inş hayırlısıyla kavuşursun yavruna

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için başlardaki gibi endişem pek kalmadı artık veriyorum fitili alttan çok şükür 19 haftamız bitmek üzere .inşallah hayırlısı ile bende kavuşurum yavruma

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için başlardaki gibi endişem pek kalmadı artık veriyorum fitili alttan çok şükür 19 haftamız bitmek üzere .inşallah hayırlısı ile bende kavuşurum yavruma
Merhaba, cok once yazmissiniz bu yorumu ama surecnizi merk ettim. 38. Haftadasiniz galiba. Dogum icin doktorunuz ne diyor dikisler ne zaman alinacak veya alindimi merk ettm

Merhaba, cok once yazmissiniz bu yorumu ama surecnizi merk ettim. 38. Haftadasiniz galiba. Dogum icin doktorunuz ne diyor dikisler ne zaman alinacak veya alindimi merk ettm
Hatta yarın 38 i tamamlıyoruz çok şükür darısı sizlerin başına Ben 15. Haftamda serklaj oldum . İlk düşüğüm 13+5 te oldu , doktorum açılma dan dolayı olduğunu söyledi . Öyle olunca önlem amaçlı bu gebeliğimde öncesinde serklaj oldum . Süreçte hep yatmadım , işten heyet raporu ile ayrıldım ancak evde rutin işleritmi yaptım .İlk zamanlar çok endişeliydim ama sonrasında serklajlı olduğumu bile unuttum . Süreci kendime zehir etmek istemedim . Zaten zor elde ettiğim bir gebelik , 4. Tüp bebeğim . Bu günleri de gördüm çok şükür , hala inanamasam da normal doğum istiyordum ancak doktorum sezeryan olsun riske atmayalım dedi . Normal olsaydı 37 de dikiş alınacaktı . SeZeryanda ameliyat esnasında alınıyor dikişler . Bir aksilik olmazsa bu cuma sezeryan günüm darısı bekleyen herkesin başına .

Gözünüz aydinn cok sevindim. Benimde sezeryan 37.haftada alacak doktorum ayin 28ine gun verdi ancak o gunr kadar beklerlermi bilemiyorum. Benim ikiz 25. Haftada acil serklaj yapildi. Bu zamana kadar geldik sukur. Doktoruma soruyorum napicaz diye sen endiselenme halledicz falan diyor. O yuzden size de sorayim dedim. Bazen vajinamda keskin bicak saplamasi gbi bi anlik aci hissediyorum. Şu aralarda karnim tas gbi oluyor sıklıkla. Bebeklerimin ikiside bas asagi ve kafalari o kadar asagidaki bazen cikivercekler gbi geliyor. Dikis oldugu icinde korkuyorum. Patlatir rahim agzina zarar verir diye

Aynı endişe bende de oluyor . Özellikle şu son zamanlarımda alttan ara ara acı hissediyorum resmen . O düşüncelere ben de kapılıyorum ama bebek baskı yapıyor normaldir herhalde . Senin bir de ikizmiş maşallah inşallah durabildikleri kadar dururlar . 35 i de tamamlasalar yine güzel olur. Ama inşallah 37 yi tamamlar sın . Ne kadar kalsa kar. Sen dinlenerek geçir çok ayakta kalma bence

Hayirlisiyla sagsalim atlatiriz insallah, bebeklerimizide kucagimiza aliriz. İlk sen alicaksin mutlaka yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…