petty Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2023 97 17 30 Çarşamba 18:53 Konu Sahibi petty #21 anneadayiben .!.: Bende dün serklaj oldum sulu akıntı var ya 12 haftalığım daha Genişletmek için tıkla... Daha yeni sizinki. Ama üç günü geçerse doktora görünün
anneadayiben .!.: Bende dün serklaj oldum sulu akıntı var ya 12 haftalığım daha Genişletmek için tıkla... Daha yeni sizinki. Ama üç günü geçerse doktora görünün
petty Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2023 97 17 30 Çarşamba 18:55 Konu Sahibi petty #22 anneadayiben .!.: Bende dün serklaj oldum sulu akıntı var ya 12 haftalığım daha Genişletmek için tıkla... Korkutmak istemem ama ben dikişten sonra bi hafta kahve sulu akıntı geldi. Her ayağa kalkısımda altıma çiş kaçırır gibi geliyodu. 8. gün de maalesef suyum geldi erken doğum yaptım bebeğim kucucuktu… yaşayamadı maalesef
anneadayiben .!.: Bende dün serklaj oldum sulu akıntı var ya 12 haftalığım daha Genişletmek için tıkla... Korkutmak istemem ama ben dikişten sonra bi hafta kahve sulu akıntı geldi. Her ayağa kalkısımda altıma çiş kaçırır gibi geliyodu. 8. gün de maalesef suyum geldi erken doğum yaptım bebeğim kucucuktu… yaşayamadı maalesef