Merhaba. 17. Haftamda serklaj oldum. Çok şükür bugüne kadar problemim yoktu bugün 20+4 dikiş bölgemde ağrı batma hissediyorum.
Çok sık tuvaletim geliyor tuvalete gidip gelene kadar bile ağrı artıyor. Baskı hissediyorum. Normal midir ? Normal olmasını umuyorum artık sadece yatarak vade doldurmak istiyorum.
Görüşleriniz benim için önemli yardımcı olabilir misiniz?
bu arada bir enfeksiyon belirtim yok akıntı vs belirti vermeyen enfeksiyon olabiliyor mu ?
Merhaba. 17. Haftamda serklaj oldum. Çok şükür bugüne kadar problemim yoktu bugün 20+4 dikiş bölgemde ağrı batma hissediyorum.
Çok sık tuvaletim geliyor tuvalete gidip gelene kadar bile ağrı artıyor. Baskı hissediyorum. Normal midir ? Normal olmasını umuyorum artık sadece yatarak vade doldurmak istiyorum.
bu arada bir enfeksiyon belirtim yok akıntı vs belirti vermeyen enfeksiyon olabiliyor mu ?
Öncelik ile geçmiş olsun bende 12 haftada 22 mm uzunluk ile serklaj oldum şuanda 17 oldum hafta olarak daha iyi nceden bir kaybim var o yüzden serklaj oldum en onemii şey enfeksiyon aslında idrarda ve kanda ayda bir kere test yaptırıyorum şuanda kadar bir şey çıkmadı aklına takılması diye bence sen git yaptır testleri bende sürekli yatıyorum sadece duş ve lavabo için yürüyorum yemek içinde oturuyorum onun haricinde yatiyorum