serklaj olduğum halde erken doğum..

beyazsevda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
1
0
35
merhaba
benim yaşadıklarım çok zor ben bile nasıl dayanıyorum bu acılara bilmiyorum benim ilk tüp bebek deneyimim 2012 haziranda oldu 24 haftalık erken doğum oldu ve bebeği kaybettik.ikinci deneyimim ocak 2014 de yaptım ikiz gebelik oldu ilk gebeliğim erken doğum olduğu için dr.um serklaj yaptı ama tekrar aynı şeyleri yaşadım her türlü önlemi almama rağmen yine kucağıma alamadım yavrularımı kızım 1 gece oğlum 7 gün yaşadı kaybettik ve ben artık tüp bebek yapmaya dahi korkuyorum tutuyor başlangıç çok güzel ama sonu hüsran oluyor rahim ağzı yetmezliği var bunun önlemi serklaj dedi dr onu da yaptığımız halde bu şekilde oldu ben artık annelik duygusundan vazgeçtim...((

Merhabalar :
Ardışık olumsuz gebelık sonucları varlıgı nedenı ıle ;bay ve bayan genetık ,pıhtılasma testlerı, rahım ıcının degerlendırılmesı,tıroıd ve şeker durumları gıbı detaylı bır arastırma gerektirir. Rahım içine hısteroskopı denılen bır kamera sıstemı ıle gırılerek düşüge sebebıyet verecek bır olusum varlıgının (veya bu düşüklere sebep olabılecek septum adı verılen perde tanı ve tedavısı) hem tanı hem tedavısı mumkun olmaktadır. Sonuclara gore ılerı tup bebek yontemınden genetık taramalı tüp bebek yöntem secımıne karar verılebılir. (bu yöntemle embrıolar genetık ayıklama yontemı ıle saglıklılar saglıksızlardan ayırt edılır ve anne rahmıne saglıklı embrıolar transfer edılır.Gebelık elde edılmesınden sonra perınatolojı ( yüksek risklı gebelıkler) departmanı ıle yakın rahım agzı uzunlugu takıbı ıle serklaj a gerek olucak mı erken teshıs ve tedavı yapılmalıdır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…