• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

serklaj olanlar

deylittlethings

Guru
Kayıtlı Üye
merhaba, daha cuma günü serklaj oldum ama anestezi sonrası maalesef kabızlık başladı. kayısı incir kefir yoğurt + duphalac kullanıyorum yine de geçmiyor tuvalete çıkarken çok korkuyorum istemeden ıkınıyorum tavsiyeleriniz olur mu ?

merhaba, daha cuma günü serklaj oldum ama anestezi sonrası maalesef kabızlık başladı. kayısı incir kefir yoğurt + duphalac kullanıyorum yine de geçmiyor tuvalete çıkarken çok korkuyorum istemeden ıkınıyorum tavsiyeleriniz olur mu ?
Benimde normalde kabızlık problemim var. Sabah uyandığımda aç karnına 1 adet armut yiyorum üstüne 500 ml su içiyorum yarım saate beni wc çıkartıyor denemenizi tavsiye ederm. Daha sonra kahvaltı yapıyorum

teşekkür ederim, ilk 3 gün çok ağrım oldu hala yatıyorum elimden geldiğinçe kalkmıyorum. bu ikinci hamileliğim geçen sene 20 haftalıkken düşük doğum yaptım rahim ağzı yetmezliğinden kaynaklı bu sefer önlem aldık bakalım :)
Bende aynı canım 23 haftalık doğum yaptım. Bizde tedbir amaçlı dikiş attık ama iyiki atmışız çünkü rahimde açılma olmuş şimdiden

Sağol canım. 13+3 haftalığız mm olarak bilmiyorum ama iyiyim şükür. Benim tam zamanında müdahale oldu çok şükür
çok iyi o zaman, inşallah kucağımıza sağlıkla alırız bebişlerimizi gerçekten bu durum çok zormuş hiç bilgim bile yoktu bunu yaşayana kadar büyük şok olmuştu ama her şeyin bir sebebi var belkide böyle olması daha iyi olacak bizim için🫶🏻

Merhaba aynı sorun bende de var 21 gün oldu serklaj olalı hala geçmedi enfeksiyonda kaptım şuan doktor vajinal fitil verdi onu kullaniyorum inşaallah güzel geçer

Merhabalar serklajlı biri olarak bende ara ara kabızlık yaşadım hala yaşıyorum sabahları aç karnına 1yk zeytin yağı içiyorum birde kendimi alıştırmadan turşu suyu içiyorum haftada 1 bardak tabi mide probleminiz yoksa yada dokunmazsa deneyebilirsiniz

Merhabalar serklajlı biri olarak bende ara ara kabızlık yaşadım hala yaşıyorum sabahları aç karnına 1yk zeytin yağı içiyorum birde kendimi alıştırmadan turşu suyu içiyorum haftada 1 bardak tabi mide probleminiz yoksa yada dokunmazsa deneyebilirsiniz
aa hiç denememiştim turşu aşeriyorum zaten sürekli ama suyunu içmedim 🤣 çok geçmiş olsun size de

çok iyi o zaman, inşallah kucağımıza sağlıkla alırız bebişlerimizi gerçekten bu durum çok zormuş hiç bilgim bile yoktu bunu yaşayana kadar büyük şok olmuştu ama her şeyin bir sebebi var belkide böyle olması daha iyi olacak bizim için🫶🏻
Benimde bilgim yoktu ama şükür ki önlem alınabilen birşey.inşallah sağlıklı bir şekilde süreci tamamlarız

bende serklaj olmuştum doktorum bitkisel bir toz ilac vermişti hergun ondan içiyordum çok rahat tuvalete çıkıyordum duphalak bende hiç iae yaramamışti mide bulantısından başka

Back
X