- 11 Nisan 2024
- 8
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi leylabozkurt
-
Serklaj da ilişki oluyor mu ya ben yasak diye biliyorum oğlumda doğuma kadar hiç yapmadık şimdi de serklaj yapalı iki hafta oldu gebeliği öğrendiğimden beri yapmıyoruz tam birleşme olmadan ilişki yaşıyoruz onda bile bişey olacak diye korkuyorumBende 14.hafta da serklaj oldum 2 hafta doktor ilişkiyi yasakladı. 18.haftadan itibaren tekrar başladı cinsellik biz ne olur ne olmaz diye 4 hafta bekledik. Tabi ki doktora danışarak tekrar başladık. Bence muayene olun ultrasonda dikişin durumuna baksın doktor tavsiyesi ile başlayın
Yani doktorunuz tabi ki daha iyi bilir kişiden kişiye değişebilir ama biz 18 de başlamıştık bebek 38 haftalık olana kadar da düzenli bir şekilde devam ettikSerklaj da ilişki oluyor mu ya ben yasak diye biliyorum oğlumda doğuma kadar hiç yapmadık şimdi de serklaj yapalı iki hafta oldu gebeliği öğrendiğimden beri yapmıyoruz tam birleşme olmadan ilişki yaşıyoruz onda bile bişey olacak diye korkuyorum
Hiç sormadık serbest dese de yapacağımı sa dün bacağımı biraz ayırdım diye dikişim ağrıdı dedim ilişkiyi hiç yapamam maşallah doğurdun o zamanYani doktorunuz tabi ki daha iyi bilir kişiden kişiye değişebilir ama biz 18 de başlamıştık bebek 38 haftalık olana kadar da düzenli bir şekilde devam ettik
Evet çok şükürHiç sormadık serbest dese de yapacağımı sa dün bacağımı biraz ayırdım diye dikişim ağrıdı dedim ilişkiyi hiç yapamam maşallah doğurdun o zaman
Gözün aydın canım bize de tekrar sağsalim doğurmayı nasip etsin inşallah senin kontrolleri alttan mı yapıyordu doktor geçen alttan bakalım dedi ben izin vermedim bir de progestanı fitil olarak verdi sen nasıl kullandınEvet çok şükür
Merhaba, benim de serklajım var doktorum perinatolog.Serklaj da ilişki oluyor mu ya ben yasak diye biliyorum oğlumda doğuma kadar hiç yapmadık şimdi de serklaj yapalı iki hafta oldu gebeliği öğrendiğimden beri yapmıyoruz tam birleşme olmadan ilişki yaşıyoruz onda bile bişey olacak diye korkuyorum
Bende öyle biliyorum serbest olanları görünce Bi şaşırdım tam birleşme olmadan yapıyoruz o bile tedirgin oluyorum siz nasıl ilerlediniz hiç bir şekilde yapmadınız mıMerhaba, benim de serklajım var doktorum perinatolog.
İlişki hamileliği öğrendiğimizde beri yasak, doğuma kadar da yasak dedi bize.
Evet ben de şaşırdım.Bende öyle biliyorum serbest olanları görünce Bi şaşırdım tam birleşme olmadan yapıyoruz o bile tedirgin oluyorum siz nasıl ilerlediniz hiç bir şekilde yapmadınız mı
Hiç doktora sormadım ki canım oğlumda da sormamıştım öyle devam etmiştikEvet ben de şaşırdım.
Hayır hiç yapmadık, bizim doktorumuz rahimde kasılma olmaması için tamamen yasakladı.
Belki bizim doktorumuz çok evhamlıdır bilemiyorum.
Hayır hiç alttan muayene olmadımGözün aydın canım bize de tekrar sağsalim doğurmayı nasip etsin inşallah senin kontrolleri alttan mı yapıyordu doktor geçen alttan bakalım dedi ben izin vermedim bir de progestanı fitil olarak verdi sen nasıl kullandın
Bende oğlumda hiç kısalma olmadı bunda da şuan için öyle bir durum yok alttan ölçelim en doğru ölçüm dedi ben de baktırmadımSerklajın türleri var belkide o yüzdendir
Hayır hiç alttan muayene olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?