Serkilaj yaptiranlar

Bende 14.hafta da serklaj oldum 2 hafta doktor ilişkiyi yasakladı. 18.haftadan itibaren tekrar başladı cinsellik biz ne olur ne olmaz diye 4 hafta bekledik. Tabi ki doktora danışarak tekrar başladık. Bence muayene olun ultrasonda dikişin durumuna baksın doktor tavsiyesi ile başlayın

Serklaj da ilişki oluyor mu ya ben yasak diye biliyorum oğlumda doğuma kadar hiç yapmadık şimdi de serklaj yapalı iki hafta oldu gebeliği öğrendiğimden beri yapmıyoruz tam birleşme olmadan ilişki yaşıyoruz onda bile bişey olacak diye korkuyorum

Yani doktorunuz tabi ki daha iyi bilir kişiden kişiye değişebilir ama biz 18 de başlamıştık bebek 38 haftalık olana kadar da düzenli bir şekilde devam ettik

Yani doktorunuz tabi ki daha iyi bilir kişiden kişiye değişebilir ama biz 18 de başlamıştık bebek 38 haftalık olana kadar da düzenli bir şekilde devam ettik
Hiç sormadık serbest dese de yapacağımı sa dün bacağımı biraz ayırdım diye dikişim ağrıdı dedim ilişkiyi hiç yapamam maşallah doğurdun o zaman

Merhaba, benim de serklajım var doktorum perinatolog.
İlişki hamileliği öğrendiğimizde beri yasak, doğuma kadar da yasak dedi bize.

Merhaba, benim de serklajım var doktorum perinatolog.
İlişki hamileliği öğrendiğimizde beri yasak, doğuma kadar da yasak dedi bize.
Bende öyle biliyorum serbest olanları görünce Bi şaşırdım tam birleşme olmadan yapıyoruz o bile tedirgin oluyorum siz nasıl ilerlediniz hiç bir şekilde yapmadınız mı

Bende öyle biliyorum serbest olanları görünce Bi şaşırdım tam birleşme olmadan yapıyoruz o bile tedirgin oluyorum siz nasıl ilerlediniz hiç bir şekilde yapmadınız mı
Evet ben de şaşırdım.
Hayır hiç yapmadık, bizim doktorumuz rahimde kasılma olmaması için tamamen yasakladı.
Belki bizim doktorumuz çok evhamlıdır bilemiyorum.

Evet ben de şaşırdım.
Hayır hiç yapmadık, bizim doktorumuz rahimde kasılma olmaması için tamamen yasakladı.
Belki bizim doktorumuz çok evhamlıdır bilemiyorum.
Hiç doktora sormadım ki canım oğlumda da sormamıştım öyle devam etmiştik

Serklajın türleri var belkide o yüzdendir
Hayır hiç alttan muayene olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…