Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Serıfalı cıvarında bebegım ıcın bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

SEVGIYLE1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
3
0
86
İstanbul
Umranıye serıfalı, tatlısuda ıkamet edıyorum. 2 aylık bır kız bebegım var. Yakında ısıme baslayacagım.daha once bırısı ıle gorustum cok da tatlı bır hanımdı ancak sıgara ıcmesı pek ıcımıze sınmedı ve olmadı. Sımdı yenıden 40-50 yas aralıgında olan, bebek bakımı yapmıs ya da kendı cocugunu yetıstırmıs, gunluk bebegın beslenmesı,kıyafetlerının yıkanması ve utulenmesı ve bebegımle oyun, gezme gıbı faalıyetlerın yerıne getırılmesı konusunda bırıne ıhtıyac duyuyorum. Sabah 7.30- aksam 18.00 arasında haftaıcı destege ıhtıyacım olacak. Vermeyı dusundugumuz ucret 1000 tl. Tavsıyelerınız olursa mesajlarınızı beklıyorum..

Mehaba ,

Şerifali tatlısu yazısını görünce atlamak istedim.Bende tatlısu mh.osmangazi cd. oturuyorum.Burda candan tuhafiye var.Eğer buralarda oturuyorsan.Mahallenin muhtarı gibi.Ev arayan -iş arayan ,personel ,temizlikte yardımcı bayanda ,çocuk bakımı içinde her konuda ona başvuruyorlar.Kendisi ile sohbetimiz olmuştur.Çok tanıdığı oluyor.İsterseniz bir haberde ona bırakabilirsiniz.

Umranıye serıfalı, tatlısuda ıkamet edıyorum. 2 aylık bır kız bebegım var. Yakında ısıme baslayacagım.daha once bırısı ıle gorustum cok da tatlı bır hanımdı ancak sıgara ıcmesı pek ıcımıze sınmedı ve olmadı. Sımdı yenıden 40-50 yas aralıgında olan, bebek bakımı yapmıs ya da kendı cocugunu yetıstırmıs, gunluk bebegın beslenmesı,kıyafetlerının yıkanması ve utulenmesı ve bebegımle oyun, gezme gıbı faalıyetlerın yerıne getırılmesı konusunda bırıne ıhtıyac duyuyorum. Sabah 7.30- aksam 18.00 arasında haftaıcı destege ıhtıyacım olacak. Vermeyı dusundugumuz ucret 1000 tl. Tavsıyelerınız olursa mesajlarınızı beklıyorum..

ilanınız hala güncel mi?????

Bebegim yakinda yasina girecek. Simdiye kadar maalesef uygun birisi karsimiza cikmadi ve anneanne ile devam etmek zorunda kaldik. Cok da iyi bakiyor fakat uzakta oturdugu icin ve yasindan dolayi zorluk cektigi icin yeniden arayis icine girdik. Daha once belirttigim profile uygun ve kizimizin beslenme , altinin temizlenmesi gibi temel ihtiyaclarin disinda kisisel gelisimine de katki saglayacak ve ona sinirsiz sevgi verebilecek birini ariyoruz. Ilgilenen oldugu taktirde irtibata gecebiliriz.

Bebegim yakinda yasina girecek. Simdiye kadar maalesef uygun birisi karsimiza cikmadi ve anneanne ile devam etmek zorunda kaldik. Cok da iyi bakiyor fakat uzakta oturdugu icin ve yasindan dolayi zorluk cektigi icin yeniden arayis icine girdik. Daha once belirttigim profile uygun ve kizimizin beslenme , altinin temizlenmesi gibi temel ihtiyaclarin disinda kisisel gelisimine de katki saglayacak ve ona sinirsiz sevgi verebilecek birini ariyoruz. Ilgilenen oldugu taktirde irtibata gecebiliriz.

Merhabalar,
Bakıcı arayışınız devam ediyor mu acaba?
E-mail adresinizi yazarsanız oradan iletişime geçmek isterim.
Selamlar
Yıldız

halan bakıcı bulamadıysanız bende arıyorum çocul gelişim mezunuyum.tecrübem var düşünürseniz tel no 0537 863 37 41 ben eda

ben eda.çocuk gelişimi mezunuyum.tecrübem var referansta verebilirim.esatpaşada oturuyorum.ama ben 30 yaşındayım.1 tane oğlum var onada babanesi bakıcak
ücrettede anlaşırsak benim için sıkıntı olmaz .tel .no.0537 863 37 41.

Back