• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası şerifali ataşehir bölgesinde bakıcı arıyorum.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

tulaykrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
5
0
86
İstanbul
Merhaba,

Şerifali-ümraniye bölgesinde oturuyorum.5 aylık oğluma bakacak, tecrübeli ,referans verebilecek gündüzlü çalışacak bir bakıcı arıyorum. Yatılıda olabilir, ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
Not:özel mesaj atma hakkım henüz yok:(

Son düzenleme:
merhabalar.bende çakmak site mahallesinde oturuyorum.39 yaşında ,lise mezunu,2 çocuk annesiyim.çalışma saatlerini yazabilirmisiniz.tşkler

Sabah çok erkenmiş.benimde 5.sınıfa giden oğlum var.sabah 7.45 de servise bindirmem gerekiyor.o yüzden özellikle çalışma saatlerini sormuştum.umarım iyi birisini bulursunuz. ...:

Özel mesaj yazma hakkım henüz yok.
Teyzenizle görüşmek isterim elbet, sizinle nasıl iletişim kurabilirim?
Teşekkürler

Sabah çok erkenmiş.benimde 5.sınıfa giden oğlum var.sabah 7.45 de servise bindirmem gerekiyor.o yüzden özellikle çalışma saatlerini sormuştum.umarım iyi birisini bulursunuz. ...:

merhaba ben de yarım gün için ya da uygun fiyat olursa sabah 10.00 akşam 17.00 arası 1.5 yaşındaki kızıma annemin evinde bakacak yardımcı arıyorum.Lütfen ilgilenenler ayzsın.

merhabalar.bende çakmak site mahallesinde oturuyorum.39 yaşında ,lise mezunu,2 çocuk annesiyim.çalışma saatlerini yazabilirmisiniz.tşkler[/QUOT

merhaba ben de 1.5 yaşındaki kızıma annemin evinde bakacak birini arıyorum.çalışma saatlerini size göre ayarlayabilirim.ücret konusunda beklentiniz nedir acaba?

Back