- Konu Sahibi emirin_annesi
-
fiyatları gerçekten çok uygun ve temiz ürünler...
canım ben istanbulda değilim esk.dym istersen azda olsa kargo ücreti indirimi yaparım
inci marka %100 deri hiçbir sorunu yok siyah çizme 25 tl.
yurt dışı ürünü%100 deri hiçbir sorunu yok kahve çizme 25 tl.
1- numaralı resim kahve bilekten çırt çırtlı deckman ayakkabı 36 numara 15 tl.1 defa mezuniyet töreninde giydim
2- numaralı bilekten çok sık eskun ayakkabı 15 tl.
4-.numaralı resim kahve açık krem desenli etiketi üstünde 48 tl.etiketi üstünde ayakkabı 15 tl.36 numara
a.j rugan cüzdan çanta set 75 tl gitti gidiyordan aldım 35tl.
süat lacıvert ahşap saplı çanta 15.tl
hermes çanta 20 tl.
ekol mağazasından alınmış kahve çanta 20 tl.
3- numaralı resim abiye çanta ayakkabı set 36 no.25 tl.
ürünlerde hiç ama hiç sorun yoktur fiyatları uygun yazdım farklı marka model çanta ile takasa açığım.
Siyah inci çizmeler 37 numara değil mi satıldı mı satılmadıysa bana gönderir misiniz azıcık daha indirim yaparsanız
rugan çanta cüzdanı da istiyorum.
Canım ilgine teşekkür ederim.Geçenlerde kızkardeşimin projeleri geldi Ankara'dan.80 tl ye yakın para verdi.Ben,hiç kargo göndermedim.o yüzden ne kadar tutar bilemiyorum.Sizin bir fikriniz var mı?
Siyah inci çizmeler 37 numara değil mi satıldı mı satılmadıysa bana gönderir misiniz azıcık daha indirim yaparsanız
rugan çanta cüzdanı da istiyorum.
suan satılmadı canım evet 37 numara canım 5 tl de benden kargo indirimi yapabilirim sadece:))
a.j çanta takımı duruyor mu cnmm birde rugan yaa üzerinde çizik falan var mı ?
suan satılmadı canım evet 37 numara canım 5 tl de benden kargo indirimi yapabilirim sadece:))
Özelden bilgilerimi yazdım.bekliyorum
asla çizik yok zaten 3 ay oldu alalı farklı bişey almak için satıyorum gitti gidiyordan 75 tl almıştım
bende bunun uzunun pudrasını kullanıorum çok memnunum bu cantanın son fiyatı ne olur cnm
birde ptt hesabın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?