serenderd hepsi marka ofis giyim

Eklenti ekle secenegine tikla dosya yukle diyosun ordan galerinden eklemek istedigin resimleri sec yukle de sonra altta bitire tikla ben de cepten yukluyorum gerci ben de resimleri hep yan yukluyorum bir turlu beceremedim duzgun koymayi insallah yardimci olabilmisimdir

Eklentiler

• $kahve renk ayakkabý 36 no.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 100
  • $20131221_111547_resized_1.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 92
  • $a.j cuzdan.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 112
  • $a.j çanta.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $AJCCSIYAH12-1051.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $hermes.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 96
  • $inci marka þýk çanta.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $süet lacivert çanta.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 89
inci marka %100 deri hiçbir sorunu yok siyah çizme 25 tl.
yurt dışı ürünü%100 deri hiçbir sorunu yok kahve çizme 25 tl.
1- numaralı resim kahve bilekten çırt çırtlı deckman ayakkabı 36 numara 15 tl.1 defa mezuniyet töreninde giydim
2- numaralı bilekten çok sık eskun ayakkabı 15 tl.
4-.numaralı resim kahve açık krem desenli etiketi üstünde 48 tl.etiketi üstünde ayakkabı 15 tl.36 numara
a.j rugan cüzdan çanta set 75 tl gitti gidiyordan aldım 35tl.
süat lacıvert ahşap saplı çanta 15.tl
hermes çanta 20 tl.
ekol mağazasından alınmış kahve çanta 20 tl.
3- numaralı resim abiye çanta ayakkabı set 36 no.25 tl.
ürünlerde hiç ama hiç sorun yoktur fiyatları uygun yazdım farklı marka model çanta ile takasa açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
fiyatları gerçekten çok uygun ve temiz ürünler...

Ben,siyah çizmeyi kardeşim için düşünüyorum.Ben, İst.Anadolu yakasındayım.Siz nerede oturuyorsunuz?İst.daysanız deneyebiliiriz ve kargo parası da olmaz:)) Tabii ki siz de böyle uygun görürseniz.Benim msj sayım yeterli değil.Özelden yazamıyorum.sevgiler...

rugan çantayı ürünlerimden takas etmek istediğiniz varsa takas yapabiliriz ayakkabı çanta vs.

Siyah inci çizmeler 37 numara değil mi satıldı mı satılmadıysa bana gönderir misiniz azıcık daha indirim yaparsanız Riga'nın çanta cüzdanı da istiyorum.

asla çizik yok zaten 3 ay oldu alalı farklı bişey almak için satıyorum gitti gidiyordan 75 tl almıştım

bende bunun uzunun pudrasını kullanıorum çok memnunum bu cantanın son fiyatı ne olur cnm

birde ptt hesabın var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…