- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 32
sarısının adı var esmerin tadı var dedin ya gııyanlış bir şey mi dedim??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarısının adı var esmerin tadı var dedin ya gııyanlış bir şey mi dedim??
Öyle derler ya.sarısının adı var esmerin tadı var dedin ya gıı
onu diyen esmerler geneldeÖyle derler ya.
bi de beren saat..Bir bu kız bir de Sinem Kobal kadar itici iki tip yoktur sanırım
yalattirmisÇağatayın saçlar ne öyle ya
Hahahahaha wallayi ayni fikirdeyim orgulu sac olmaz yani dugunde :))Doğal olalım diye diye akşamdan kalma örgülü saçla gelinlik giydireceksiniz genç kızlarımıza Olmaz olsun böyle popüler kültür!
Yok giii ask i memnuda iyidii bayabi de beren saat..
bana hem kasıntı hem samimiyetsiz hem de yeteneksiz geliyor cicim.. sadece guzel oldugu ve her sahnede oynadigi icin unlu benceYok giii ask i memnuda iyidii baya
Hahahahaha ilahiiiii cok guldum :)) superBunlar doğallık diyor. biz bu saçla gelinlikle düğün yapsak kolarında burma bilezikler olan teyzeler; bak bak kuföre bile götürmemişler kızı, gelinliğide kabarık değil, herhalde kayınvalide gelini istemiyor derler
yalanmı demezlermi :) benim gelinliğim straplezdi bende omzuma dantelden aksesuar yaptırdım, kocası straplez giydirmemişte kol yaptırmışlar dedilerHahahahaha ilahiiiii cok guldum :)) super
Dogru bende aski memnu finalinda onu soguk kanli gordum ozamantum unluler toplanmis finali izliyorlardi. Ama bence kadinin yasadiklarindan dolayi boyle biri oldu gecen okudum baya uzucuydu.bana hem kasıntı hem samimiyetsiz hem de yeteneksiz geliyor cicim.. sadece guzel oldugu ve her sahnede oynadigi icin unlu bence
canim yeteneksizlikle yasadigi acinin ne ilgisi var sogukluk ayri bsy, olablr, hani yapi meselesi.. ama samimiyetsizlik hissediyorum, o itici bence..Dogru bende aski memnu finalinda onu soguk kanli gordum ozamantum unluler toplanmis finali izliyorlardi. Ama bence kadinin yasadiklarindan dolayi boyle biri oldu gecen okudum baya uzucuydu.
Kiz bizim cogu teyzelerde de az degil ha. Herseye illam bisi bulmak zorundalar Kusursuz olsan bile zorla kusur ararlar, bakma sen onlara hepsi kiskancliktan Ama miraninda hem giydigi gelinlik hemde sac modeli berbat yani. Birde orgulu saci simdi bizim kizlara sade olarak yutturacaklar ona yaniom mira spor yapmaya giderkende orgu yapardi. Coksacma olmus wallayiyalanmı demezlermi :) benim gelinliğim straplezdi bende omzuma dantelden aksesuar yaptırdım, kocası straplez giydirmemişte kol yaptırmışlar dediler
Tatlim zaten samimi olmamasi soguk oldugunu gosterir. Dedigin gibi yapi meselesi. Ama guzel kadin, ve basarili oldugu icin tabikide isterler dizilerde.canim yeteneksizlikle yasadigi acinin ne ilgisi var sogukluk ayri bsy, olablr, hani yapi meselesi.. ama samimiyetsizlik hissediyorum, o itici bence..
disardan durus olarak soguk gorunup, aslinda cok sicak olan insanlar var.. diyorum ya, iticilik baska sey..Tatlim zaten samimi olmamasi soguk oldugunu gosterir. Dedigin gibi yapi meselesi. Ama guzel kadin, ve basarili oldugu icin tabikide isterler dizilerde.
Aynen sekerim herkesin gorusu farklidisardan durus olarak soguk gorunup, aslinda cok sicak olan insanlar var.. diyorum ya, iticilik baska sey..
neyse yav benim sahsi fikrim, guzel ama sevimsiz ve yeteneksiz.. herkes benim gibi dusunmeye mecbur degil