Serenawoodsen'in Diyet Günlüğü

serenawoodsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
58
0
36
İzmir
Günaydın, bugün bende ilk iş olarak tartıldım ve 55.4 olarak çıktım. Evet bu ara biraz dikkatsiz beslendim çikolata, tatlı vs. Geçen hafta tartıldığımda 54.1 dim. 50 kilo olmak istiyorum bakalım hep beraber göreceğiz. İlk olarak bayrama kadar dikkatli ve protein ağırlıklı bir beslenme düzenini uygulayacağım bayramda ise kendime ödül vereceğim tabi ki de uygun porsiyonlarda :)
Dün kendime son kez istediğim her şeyi yeme izni verdiğimden gece bir sürü şey yedim, pişman değilim ama tok kalktım ve hiç hoşlanmıyorum tok kalkmaktan Sağlıksız bir başlangıç olacak ama sanırım kahvaltı edemeyeceğim Sabah 3 bardak suyumu içtim her sabah kalkar kalkmaz su içerim metabolizmamın buna ihtiyacı var. Kocaman bir kupa kahvemi içip ayıldım birazdan dışarı alışverişe çıkacağım biraz hareket iyi gelecek eminim. Hem hareket hem de alışveriş kadar güzel bir şey var mı :) Öğlen kızartma tavuk yemeği planlıyorum neresi sağlıklı denebilir ama bu tavuklar çok lezzetli. Biraz soya sosu ve yağsız fritözde kızartılmış bu teknikle pişirilen her şey çok lezzetli tavsiye ederim. Yağsız kızartan fritöz her evde bulunmalı marka adı vermeyelim:) Şimdi giyinmem lazım sonra görüşürüz.....

Eveeeet, alışveriş sırasında 4 adet antep fıstığı,1 adet fıstık,1 adet badem bir parça peynir yedim. Eve geldiğimde biraz önce de kendi yaptığım light diyetime uygun küçük bir dilim cheesecake yedim. Akşam üstü dışarı çıkacağım ondan erken yemek yiyeceğim ama canım çok kola çekti Dışarı çıkıp zero mu alsam :S

Vallahi bende kilo aldım evlendikten sonra. Gel beraber zayıflayalım .emin değilim ama 5 idim şimdi bir 54 varımdır. Bu fazla 4 kiloyu atmam lazım . Ama işte insanoğlu yeniyor..

Vallahi bende kilo aldım evlendikten sonra. Gel beraber zayıflayalım .emin değilim ama 5 idim şimdi bir 54 varımdır. Bu fazla 4 kiloyu atmam lazım . Ama işte insanoğlu yeniyor..

Tabii neden olmasın :) Her gün yediklerimizi yazarsak en azından daha dikkatli yemek yeriz diye düşünüyorum :) Kilo alıp vermemize göre de yemeklerimizi dengeleriz :)

Saat 5 gibi akşam yemeğimi yedim. Bu yağsız kızarmış tavuktan yedim tabi yanında yoğurt,hardal ve patlıcan sos ile... Mayonez kullanmamam artı oldu benim için, salatalıkta doğradım bir tan... Yemekten sonra canım tatlı istediğinden bir kase yoğurta stevia karıştırıp yedim çok lezzetli oluyor aynı muhallebi gibi :) Ben biraz yoğurtçuyum iyi mi kötü mü bilemiyorum neyse üstüne de bir ceviz ve 6 adet daha antep fıstığı yedim ve akşam yemeğini kapattım. Amaaa amaaaaa akşam kokteyl vardı hafif atlattım diye umuyorum :18: çeyrek bardak meyve kokteyli ki çok şeker şeker geldi içmeyi bıraktım. Ama o ikramlar biraz gözüm döndü açıkçası neyse ki kanepe ve kuru pasta yemedim biraz daha sağlıklı ve zararsız seçeneklere yöneldim. Biraz lavaşlı çiğ köfte (evet çiğ köftede vardı), içli köfteden de bir ısırık aldım, bir iki kaşıkta (çay kaşığı kadar) kremalı tatlı yedim. Yememeli idim maalesef ama oldu bir kere pişman değilim en azından ağır bir şey yemedim.

Unutmadan eve gelince kendime nescafe yaptım sütlü ve şekersiz... Yanında bir parça lor peyniri yedim, süt ürünlerini çok seviyorum.. Artık yemek faslı kapanmıştır. Yarın sabah görüşmek üzere..

dün akşam sadece waffle yedim. çünkü yemek yersem waffle çok ağır yiyemezdim yine şişik bir karınla gezicektim. dışarıda bir waffle 2 çay tabi şekerli .şekeri bırakamıyorum çok atmam ama tatsız da içemem . bu sabah yarım simit 1 fincan çay yine malesef şekerli peynir bir kaç dilim domates. unutmadan kahvaltıdan önce sıcak su içtim limonlu. yağları eritiyor. şimdide orta bir türk kahvesi içicem . canım spor yapıyormusun. ben spora başlıcam .işim masa başaı olduğundan pek bir hamladım ondan da 2,3 kiloyu veremiyor olabilirim yani

Evet bende spor yapmak istiyorum ama sürekli devam ettiremeyeceğim o yüzden yürüyüş benim için en uygunu bence.... Düzeni oturtabilirsem pilateste süper. Bir dönem yoğun kardiyo yapmıştım ama insan bu sefer spordan soğuyor.
Bu sabah yine tartıldım ve tam 55 kilo çıktım.
Bugün benim yediklerime gelince, sabah sıcak su içtikten sonra saat 10 gibi kocaman kahvemi yaptım acelem olduğundan dışarıda da aç kalmamak için dünden kalan iki parça tavuk ile biraz peynir attım ağzıma. Dışarı çıktım işlerimi hallettim saat 3 çeyrek gibi annemle yemeğe gittik 3 adet köfte, yarım dilim ekmek, iki elma dilim patates yedim. Patatesi canım çektiği için tatmak amacıyla yedim kendimi çok kısıtladığım zaman da bu tür yemekler daha cazip geliyor ve fazla yemek kaçınılmaz oluyor. Daha sonra çay içtim çayın yanında bir toptan az dondurma yedim.
Akşam 8 gibi eve geldiğimizde yağsız fritözde kızartılmış ciğer küçük bir kase kadar (kan yapması için) ve domatesli,soğanlı, salatalıklı salata yedim. Üzerine de yarım ceviz 10 adet antep fıstığı yedim. Eeee baya da yemişim :) Şu an tokum ama acıkırsam ya da canım tatlı isterse kendime stevialı yoğurt yaparım.

Bugünkü bildirimimi yapayım Sabah uyanır uyanmaz tartıldım ne sonuç 54.7. Ama bugün bütün gün dışarıda olduğumdan ve yemek yemeğe vakit bulamadığımdan iğrenç bir beslenme düzenine girdim yarın + görebilirim
Hatta menümü liste şeklinde yazayım.

Sabah 10.00
Kocaman bir sütlü kahve
İki kibrit kutusu büyüklüğünde az yağlı peynir
11 adet antep fıstığı, 4 adet fındık, 1 adet ceviz

Öğle 16.00

Bir adet küçük peynirli küçük poğaça

Akşam üstü 18.00
Bir kutu zero
6 adet çikolatalı draje

Akşam 19.30
yarım dilim limonlu cheesecake
bir adet sütlü şekersiz neskafe

Gece
Eve geldiğimde doğal olarak kendimi çok acıkmış hissettim
yağsız kızartılmış ciğer (12 küp kadar)
küçük bir kase yoğurt
hala aldığım şeker miktarı yetmedi 2 kare gofretli çikolata
bir parça ekmek

keşke eve geldiğimde salatalık gibi hafif bir şey yeseydim tabi evde bulunsaydı. Neyse yarın dikkat edeceğim artık ama yine kokteyl var offf. Hasta olacağım en azından tatlı hevesimi aldım gerçi dondurma daha hafif ve güzel bir tercih olurdu.. Yarın tekrar bildirimde bulunacağım. İlk hedefim haftaya cumartesiye kadar 54 kilo olmak. Şimdilik görüşmek üzere

Yaklaşık 1 ay kadar yazmadım yediklerimi kilomda hala aynı ne verdim ne aldım :s Kısaca bugün neler yediğimi yazayım;

Sabah
Kocaman bir kupa sütü az ve şekersiz nescafe

Daha sonra işlerimi halletmek için dışarı çıktım. Bugün bayaa yorucu geçti fazla fazla yürüdüm hareket ettim.

Akşamüstü saat 4 gibi
1 tavuk şiş- 4 parça tavuk vardı içerisinde biberler vardı onları da yedim
2 kaşık makarna
5 adet küçük patates kızartması o kadar hareket etmiştim ki kendime biraz ödül vermek istedim
Ve yemeklerin yanında zero

Şu anda çay içiyorum o kadar yorgunum ve tokum ki yemek yemem diye düşünüyorum ama ilerleyen vakitlerde karnım acıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…