- Konu Sahibi serenawoodsen
Günaydın, bugün bende ilk iş olarak tartıldım ve 55.4 olarak çıktım. Evet bu ara biraz dikkatsiz beslendim çikolata, tatlı vs. Geçen hafta tartıldığımda 54.1 dim. 50 kilo olmak istiyorum bakalım hep beraber göreceğiz. İlk olarak bayrama kadar dikkatli ve protein ağırlıklı bir beslenme düzenini uygulayacağım bayramda ise kendime ödül vereceğim tabi ki de uygun porsiyonlarda :)
Dün kendime son kez istediğim her şeyi yeme izni verdiğimden gece bir sürü şey yedim, pişman değilim ama tok kalktım ve hiç hoşlanmıyorum tok kalkmaktan
Sağlıksız bir başlangıç olacak ama sanırım kahvaltı edemeyeceğim
Sabah 3 bardak suyumu içtim her sabah kalkar kalkmaz su içerim metabolizmamın buna ihtiyacı var. Kocaman bir kupa kahvemi içip ayıldım birazdan dışarı alışverişe çıkacağım biraz hareket iyi gelecek eminim. Hem hareket hem de alışveriş kadar güzel bir şey var mı :) Öğlen kızartma tavuk yemeği planlıyorum neresi sağlıklı denebilir ama bu tavuklar çok lezzetli. Biraz soya sosu ve yağsız fritözde kızartılmış bu teknikle pişirilen her şey çok lezzetli tavsiye ederim. Yağsız kızartan fritöz her evde bulunmalı marka adı vermeyelim:) Şimdi giyinmem lazım sonra görüşürüz.....
Dün kendime son kez istediğim her şeyi yeme izni verdiğimden gece bir sürü şey yedim, pişman değilim ama tok kalktım ve hiç hoşlanmıyorum tok kalkmaktan
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)