• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şerefsiz böcekler

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
iyi geceler mi iyi sabahlar mi desem bilemedim saat olmus 05.40 ben bebegimi beslemek icin besiginden almaya tesebbus edeyim birde ne goreyim! Ev ciyani bebegimin kafasinin ustunden yurudu gecti:kızgın: besigine kadar dadanmislar insallah isirmamistir cok sinir oldum kasintidan uyuyamiyorum.Evdeki bu boceklerden biiiiiktiiiiiim!
Gecen gun de mutfakta kiler dolabimi actim bal kutusunun ustunde tam bir parmak boyunca vardi ne yapabilirim insallah bebegimi isirmamistir yavrumda kipirdanip duruyodu aradim aradim bulamadim da bu boceklere bi oneriniz var mi napmam lazm evimde temiz ama cikiyoooor cikiyor!!!!

Kesınlıkle yıllık zehırler var bıan once zwhırletın evı ve bır kac gun evden ayrılırın 1 gunde havalandırın oyle gwcın evınıze ..bendede hamam bocegı vardı oyle boyle degıl dedıgımı yaptık ve donuste facıaaa sadece mutfakta 20 tane ırılı ufaklı hamam bocegı olusu vardı :silah: sukur kalmadı ılactan sonra

ev ciyani ne yaa
ne oldugunu bilmiyorum ama bocekse hepsi igrenc ve serefsiz
evi ilaclatin yazik bebise kiyamam

Canım, 3 aylık etkili ilaç var. Bayerin sitesine bir bak. Duvarlara, dolapları kadar sikiyorsun. Evden gitmeye de gerek yok. Siktigin yerlere ne degiyirsa silip temizleyen de oluyor. Ben de bahçeli evde oturuyorum. Önlemini böyle aldim.

Screenshot_2017-10-25-08-57-05-164.webp

Bunu temizlik suyuna katıp yer silenler de var. Ama bebeğin var sen yapma. Evcil hayvanlara da zararı yok. Sadece soğukkanlı hayvanlar üzerine etkili. Ben kirkayak ölüsü gördüm evimde bu ilaçtan sonra. .

iyi geceler mi iyi sabahlar mi desem bilemedim saat olmus 05.40 ben bebegimi beslemek icin besiginden almaya tesebbus edeyim birde ne goreyim! Ev ciyani bebegimin kafasinin ustunden yurudu gecti:kızgın: besigine kadar dadanmislar insallah isirmamistir cok sinir oldum kasintidan uyuyamiyorum.Evdeki bu boceklerden biiiiiktiiiiiim!
Gecen gun de mutfakta kiler dolabimi actim bal kutusunun ustunde tam bir parmak boyunca vardi ne yapabilirim insallah bebegimi isirmamistir yavrumda kipirdanip duruyodu aradim aradim bulamadim da bu boceklere bi oneriniz var mi napmam lazm evimde temiz ama cikiyoooor cikiyor!!!!
Kedi al hemen. Böceklere acayip düşmandır kedi. Evin böcek ve sineklerden arınmış olur. Uysal bir kedi sahiplen. Hem çok tatlılar.

Şimdi internetten resmine baktim dediginiz seyin. Ben olsam hayatta duramam o evde :/
Ben çiyanın resmine dahi bakamıyorum. Bir defasında internette arama yaparken resmiyle karşılaştım. Telefonu elimden attım, az daha kırılacaktı. Sonra yere uzandım, resmi görmemek için komando gibi sürünerek telefonun yanına gidip bağıra çağıra, tiksine tiksine zar zor geri tüşüna basıp googleden çıktım. Yazarken bile hafif bir şeyler oldu bana ıyyyk!

Şu bildiğimiz çıyan ve kertenkeleler süt kokusu için gelir bebeklerin yanına. Sütü severler. Bebeklerin ağzına süt bulaşır ya...aman çok dikkat edin. Ööööörk. Iyyyyy. Kötü oldum. Tül gibi korunaklı bir şeyin içinde yatırın bari. Girecek delik boşluk bulamasın. Cibinlik mi deniyordu?

Vakit kaybetmeden bir ilaçlama firması çağırın. Kökten çözüyorlar sorunu. Ay bebek de varmış çok tehlikeli hiç vakit kaybetmeyin bence.

gerçekten dayanamayacağım bir konu..
bence ilaçlatın
resmine baktım çiyanın
çiyan gibi tüylerim diken diken oldu

O nasıl kediymil öyle. Benim kediler sinekleri kandırıp aşağı indirmek için vik vik sesler çıkarıp serenat yapıyorlar. Yakaladılar mı affetmezler. Kaç tane kediniz var bu arada.. ?
2 kedim var. Birisi ucan sinegi yakalar. Yakalamak icin evi birbirine katar.Digeride ucak sinek gordumu sandalyenin altina saklanir :D

Back
X