- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
-
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
fotoğrafınızı görebilirmiyim merak ettimde.canım kırma değil o bölgeyi serdar bey küçültmüş. şişken belli değildi ama indikten sonra birkaç kişi orayı niye oydurdun dedi.bende serdar beye sordum niçin aldınız dedim diger türlü yakışmıycanı söyledi fakat eski şeklini ben beğeniyordum bir şikayetim yoktu
burnunuz minicik ve havalı duruyor maş, güle güle kullanın
evet kasım ayında nasipse düşünüyorum ama serdar öztürk ve ufuk bilkay arasında kaldım işteCok tesekkur ederim, siz de burun estetigi operasyonu dusunuyor musunuz?
Çok ateşli savunmuşsunuz maş, ufuk bilkaya olumlu bakıyorum evet ama serdar öztürkte çok iyi bi hoca. sizin burnunuzu görebilirmiyim?Şiddetle Ufuk hocayı tavsiye ediyorum çünkü doktorlarla arası olmayan bir sağlıkçının ilk minnettar olduğu doktor bu çok önemli sürecin her aşamasında ilgi her konuda her soruya anında cevap veren sevecen yaklaşımda bulunan kanıta dayalı anlatımda bulunan doğallıktan yana olan ve sırıtan burun yerine yakışan burun yapan yeri geldiğinde psikolog yeri geldiğinde abi olan benim tüm çıkardığım sorunlara karşın hala yapıcı olan hastayı anlayan hastayı dinleyen güven veren doktor en iyi plastik cerrah en iyi abi en samimi en içten profesör anlattıklarım bizim alışılagelmiş profesör tanımlarına uymuyor ama inanın öylebir daha plastik cerraha gitmek zorunda kalırsam Ufuk hocadan başkası olmaz !! Teşekkürler UFUK BİLKAY
canm fiyat ne kadar peki Ufuk hocadaŞiddetle Ufuk hocayı tavsiye ediyorum çünkü doktorlarla arası olmayan bir sağlıkçının ilk minnettar olduğu doktor bu çok önemli sürecin her aşamasında ilgi her konuda her soruya anında cevap veren sevecen yaklaşımda bulunan kanıta dayalı anlatımda bulunan doğallıktan yana olan ve sırıtan burun yerine yakışan burun yapan yeri geldiğinde psikolog yeri geldiğinde abi olan benim tüm çıkardığım sorunlara karşın hala yapıcı olan hastayı anlayan hastayı dinleyen güven veren doktor en iyi plastik cerrah en iyi abi en samimi en içten profesör anlattıklarım bizim alışılagelmiş profesör tanımlarına uymuyor ama inanın öylebir daha plastik cerraha gitmek zorunda kalırsam Ufuk hocadan başkası olmaz !! Teşekkürler UFUK BİLKAY
yaa emin değilim ama 3500 diyor galiba serdar hoca geçen yıl 5-7 bin arası demişticanm fiyat ne kadar peki Ufuk hocada
ladygardi20@gmail. burnunugörmek için sabırsızlarıyorum teşekkür ederimbanada türkiyede 2. yiz dedi. bu arada ben tekrar revizyon istedim cvp olumsuzbana mail adresini yaz canım sana gondereyim fotoğrafımı...
bora karali kbbci galiba o yüzoden elediğinm hatırlıyorum eminde değilim yıllardır doktor araştırmaktan isimleriode karıştırır oldum artıkEkolde bora karaaliyi öneririm kendisi benim doktorum olur hem fiyatı uygun hemde gerçekten iyi bir doktor :) kendisi benim doktorum olur :)
bora karali kbbci galiba o yüzoden elediğinm hatırlıyorum eminde değilim yıllardır doktor araştırmaktan isimleriode karıştırır oldum artık
banada türkiyede 2. yiz dedi. bu arada ben tekrar revizyon istedim cvp olumsuzbana mail adresini yaz canım sana gondereyim fotoğrafımı...[/QUOTE
Merhaba bende 15 gün sonra serdar beye ameliyat olacagım.Ama sizin bu soyledikleriniz beni tedirgin etti acıkcası.Resminizi benim de görmemin bi sakıncası var mı acaba
Nazziko ile burada tanıştım. Yüzyüze de görüştük. Kendisi anaokulunda öğretmen. Ben Serdar beyden genel olarak memnunum. Ama burun ucumda milimetrik bir fark var. 2 hafta önce yanına gittim. Haklı olduğumu söyledi. Daha önceleri ödem tamamen inince eşitleneceğini söylemişti. Ancak ameliyat olalı 1 buçuk yıl oldu, artık ödem kalmamıştır dedi. Eylül ayında burun ucuna dikiş atıp simetriyi sağlayacak. Bu arada ofisini Çukurambar' a taşımış. Benim de reklam yaptığımdan şüphe ediyorsanız, varlığım instagrama armağan olsun. instagram: merkan_akkusArkadaşlar asla ama asla SERDAR ÖZTÜRK e gitmeyin. 2yıl önce ameliyat oldum bende. Öyle bir galeyana getiriyorlar ki anlatamam. Tamam adam beyfendi, kibar ama yetmiyor. Burnunda et var dedi, yoğunuz ama seni sıkıştırırız dedi. Anladığım kadarıyla bunlrı herkese söylüyorlar. 2yıl önce 6bin lira para verdim. Ameliyattan çıktım, bir çorba vermediler, gece aç yattım hastane de. gözlerimin içi kan toplamıştı ve yüzüm mosmordu. Başka şehirden gidiyordum ankaraya. Tamponu çıkartmaya gittiğimde tamponu çıkarıp yolladı beni. Aştiye varmadan, takside aşırı derecede kanamam oldu. ne yapacağımı bilemedim. Şuan burnum kalkık(ki ben dikişleri erken aldırttım, insin diye, hoş dikişin birini unutmuş uzun bir zaman dikiş yerinde sivilce var diye gezdim, sonra baktım ki dikiş ipiymiş, kendim çekip çıkardım) burun deliklerim yamuk, burnumun bir tarafı daha şiş, burun ucum top gibi. Bu şahsiyet sadece parasına bakıyor emin olun. Başkasını bilmem ama SERDAR ÖZTÜRKE asla ameliyat olmayın. Buradan Nazziko adlı kullanıcıya da şaşıyorum. Onun burnunu görüp ameliyat olmuştum. Benim ameliyattan sonra kendisi de serdar hocayı kötülemişti, ablamın ameşliyat olduğu devlette ki doktora ameliyat olsaydım keşke demişti ama bugün yine Serdar Öztürk burnu diye fotoğraf paylaşıyor. Hocadan para aldığını düşünüyorum.