Arkadaşlar asla ama asla SERDAR ÖZTÜRK e gitmeyin. 2yıl önce ameliyat oldum bende. Öyle bir galeyana getiriyorlar ki anlatamam. Tamam adam beyfendi, kibar ama yetmiyor. Burnunda et var dedi, yoğunuz ama seni sıkıştırırız dedi. Anladığım kadarıyla bunlrı herkese söylüyorlar. 2yıl önce 6bin lira para verdim. Ameliyattan çıktım, bir çorba vermediler, gece aç yattım hastane de. gözlerimin içi kan toplamıştı ve yüzüm mosmordu. Başka şehirden gidiyordum ankaraya. Tamponu çıkartmaya gittiğimde tamponu çıkarıp yolladı beni. Aştiye varmadan, takside aşırı derecede kanamam oldu. ne yapacağımı bilemedim. Şuan burnum kalkık(ki ben dikişleri erken aldırttım, insin diye, hoş dikişin birini unutmuş uzun bir zaman dikiş yerinde sivilce var diye gezdim, sonra baktım ki dikiş ipiymiş, kendim çekip çıkardım) burun deliklerim yamuk, burnumun bir tarafı daha şiş, burun ucum top gibi. Bu şahsiyet sadece parasına bakıyor emin olun. Başkasını bilmem ama SERDAR ÖZTÜRKE asla ameliyat olmayın. Buradan Nazziko adlı kullanıcıya da şaşıyorum. Onun burnunu görüp ameliyat olmuştum. Benim ameliyattan sonra kendisi de serdar hocayı kötülemişti, ablamın ameşliyat olduğu devlette ki doktora ameliyat olsaydım keşke demişti ama bugün yine Serdar Öztürk burnu diye fotoğraf paylaşıyor. Hocadan para aldığını düşünüyorum.