serdar eren mi tuğrul turan mı
30 yaşındayım,bekarım,kilo alıp vermekten göğüslerim sarktı,gecen sene onur erol a muayene oldum
dikleştirmek istiyorum dedim,biraz da küçülmesi gerekir dedi,ama ona olmadım,muayenesi hem çok kalabalıktı hem de doktor hasta psikolojisinden uzak bir robot gibiydi,bir daha da gitmedim.
Serdar eren için az ama öz yazılar okudum,tuğrul turan için daha çok yazı mevcut,forumlardan en iyilerinin bunlar olduğuna karar verdim,sizler ne dersiniz?
arzum77 cevabın için çok teşekkür ederim,kaç gündür gözüm forumdaydı acaba bir cevap geldi mi diye,ama istanbulda yaşamıyorum,antalyanın bir kasabasındayım,işten izin almam çok zor,istanbula gidip gelmek benim için çok zor,ailemden izin almam çok zor...zor zor zoro yüzden mümkün olan en iyiyi 1 kerede seçmek istiyorum,yardımlarınız bekliyorum!!!!!!!
[/Bence bir kaç doktor seç ve onlarada görüşmeye git.Aklına en çok yatan doktorada karar verirsin.Ben öyle yaptım,şimdi ayy..keşke şu doktorada gitseydim demiyorum.İstanbuldaki birçok doktora gittim ben yani,istedigim teknigi ve protez büyüklüge onay veren doktorada ameliyatımı oldum.Çok mutluyum şimdi. QUOTE]
arzum77 yardımcı olursan sevinirim şu an bende meme büyütme ameliyatı için doktor arayışındayım, bu görüşmelerden muayene ücreti alıyorlarmı acaba...?
Kafamda birkaç doktor var eğer ücret yoksa hepsiyle görüşeyim diyorum.
[/Bence bir kaç doktor seç ve onlarada görüşmeye git.Aklına en çok yatan doktorada karar verirsin.Ben öyle yaptım,şimdi ayy..keşke şu doktorada gitseydim demiyorum.İstanbuldaki birçok doktora gittim ben yani,istedigim teknigi ve protez büyüklüge onay veren doktorada ameliyatımı oldum.Çok mutluyum şimdi. QUOTE]
arzum77 yardımcı olursan sevinirim şu an bende meme büyütme ameliyatı için doktor arayışındayım, bu görüşmelerden muayene ücreti alıyorlarmı acaba...?
Kafamda birkaç doktor var eğer ücret yoksa hepsiyle görüşeyim diyorum.
Bazı doktorlar muayene ücreti alıyorlar.Ben Hasan beye ameliyat oldum,Hasan bey ücret almıyor,Barış bey ve naci beyde almıyor.Bencede görüş,hangisine kafan yatarsa ona ameliyat olursun.Daha sonra ah keşke o doktorada gitseydim demezsin.
serdar eren mi tuğrul turan mı
30 yaşındayım,bekarım,kilo alıp vermekten göğüslerim sarktı,gecen sene onur erol a muayene oldum
dikleştirmek istiyorum dedim,biraz da küçülmesi gerekir dedi,ama ona olmadım,muayenesi hem çok kalabalıktı hem de doktor hasta psikolojisinden uzak bir robot gibiydi,bir daha da gitmedim.
Serdar eren için az ama öz yazılar okudum,tuğrul turan için daha çok yazı mevcut,forumlardan en iyilerinin bunlar olduğuna karar verdim,sizler ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?