Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Şerbetçiotu+hayıtotu+keten tohumu+diğer***

evet canım burda doğal yolları deneyerek 13-15 cm büyütenleri okudum...
öncesindede 5 cm lik bi fark varsa yaklaşık 20 cm...
tabii normaldede göğüsleri büyük olanların fark bu kadardır bence..
Ama bilmiyorum silikondan sonra genelde 10 cm civarı büyüyor sanırım..
seninkilerde cc olarak küçük değil zaten birde o göğüs hacminin içi dolu olması önemli..
tam iyileşince bence göğüslerin gayette güzel durur.

Benim önceki hallerini gördün canım onların büyümesi mümkün müydü sence doğal yöntemlerle? Dediğin gibi belli büyüklükte olması lazım doğal şeylerle büyümesi için..

Benim önceki hallerini gördün canım onların büyümesi mümkün müydü sence doğal yöntemlerle? Dediğin gibi belli büyüklükte olması lazım doğal şeylerle büyümesi için..

canım gördüm evet bence büyürdü evet ama istediğin ölçülere gelirmiydi orası muamma..
uzun süreli uğraşla kendi adıma en fazla 75 beden olurum diye düşünüyorum..ama olmazsa mutlaka silikon düşünürüm..ömür boyu böyle yaşanmaz...hatta geç bile kalmışım..
Ben son bi şans denemden olmadı demiyim diye doğal yolları düzenli bi şekilde deneyip,sonra silikona başvurucam..

Ama önceki yıllarda bunu kararlı bi şekilde denemiş olsaydım,,belkide ne olacağını görüp şuan çoktan kararımı vermiştim..

canım gördüm evet bence büyürdü evet ama istediğin ölçülere gelirmiydi orası muamma..
uzun süreli uğraşla kendi adıma en fazla 75 beden olurum diye düşünüyorum..ama olmazsa mutlaka silikon düşünürüm..ömür boyu böyle yaşanmaz...hatta geç bile kalmışım..
Ben son bi şans denemden olmadı demiyim diye doğal yolları düzenli bi şekilde deneyip,sonra silikona başvurucam..

Ama önceki yıllarda bunu kararlı bi şekilde denemiş olsaydım,,belkide ne olacağını görüp şuan çoktan kararımı vermiştim..

Sen bir dene bakalım canım olmazsa aramıza bekleriz :)

Yazın sürekli şehir dışınada çıkılıyo başlasaydım yapamazdım diye bende yaz sonunu bekliyorum ama kışa kadar değil :) eylül sonu başlarım ben :) bir sütyen bedenimiz olsun geçen sütyenlere bakarken dantelli bez gibi olanlar varya onlarda en küçük B cup vardı A bile yoktu biz AA cupuz :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Malesef oyleyiz aynada bakiyorum donup bida bakasim gelmiyor valla aa cup daha bulamadim ben pek yok gecen nette gordum bi tane sadece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

B cup küçük diyoruzda bize göre çok büyük C cup nasıl düşünemiyorum :KK70: biz daha A yı göremedik :KK43: bu sefer yapalım kızlar ben dinlenmedeyim sonra bomba gibi başlycam bırakmak yok 6 ay

Canım ben kilo alma calısmalarına basladım ramazan bitsin sabah hayıt aksam serbetciotu cayı icicem böyle o 6 aylık seye baslayana kadar böyle gidicem sonra hep beraner senin dediklerinle 6 ay disimizi sıkıcaz gerekirse her gün girip birbirimizi kontrol edicez aksamıcak hic insallah ve 6 ay sonra gelsin 75 b göğüsler 😍😍😍

Serbetci otunun cayini yaptim. Cok kotu tadi :KK43:( bir kupa cayi zor ictim. Ama kendimce bir cozum buldum. Biraz iliyinca pipetle direk iciyorum. Agzimda pek tadi kalmasin diye. Sonra bir mide bulantisi oluyor ama napalim icicez. Hayit tohumunun tadi nasil acaba onuda alicam :/

Canım ben B cup olsam yeter bana ama böyle 20 cm fark olsa süper fazlası da ağrı falan yapar sarkar o yüzden istemiyorum şimdi 11 cm gibi bi fark var o 17-18 olsa çok güzel olacak diye düşünüyorum. Okul açılınca daha kolay olur takip etmek daha düzenli yaşıyoruz sonuçta ben şimdi ufaktan başlayacağım mesaja sonra seninle birlikte 6 ay dişimizi sıkarız :KK66:

Kızlar bu cm leri neye göre hesaplıyorsunuz? Ben nasıl öleceğimi bilmiyorum internetten baktım ama burada yazılanları gene anlayamıyorum maalesef :KK43: bilen biri varsa anlatabilir mi?

Kızlar bu arada şöyle bişey oldu. Ben her gün birer fincan şerbetçi otu ve hayıt otu içiyordum her gece yatmadan önce mersin yağı ile masaj yapıp ardından buz mesajı yapıyordum. Gece de südyensiz yatıyorum zaten. Bi de nerde okudum hatırlamıyorum ama çörek otunu ezip kreme karıştırarak sürüp bir kaç saat sarıp yıkayın diyordu. Ben de o gün hayıt otuyla şerbetçi otu beraber kaynatıp içtim. Mersin yağının faydasını görmediğim için çörek otu yağı kullandım. Tüylenme yapıyor ama elimde o vardı. Ardından buz masajına geçtim. Ama yaklaşık 45 dk kadar masaj yaptım müzik falan açtım :KK70: sonra da o çörekotu ve krem karışımını sürüp üstüne de poşet kapattım iyice sardım :KK70: sabah kalkıp yıkadım hemen duş aldım. Göğüslerim böyle bi gerilmiş gibiydi dokununca dolgunlaşmış gibi duruyordu falan. Sonra akşama doğru değişti yine eski haline döndü. Aynı şeyleri bu gece de yaptım ama dünkü gibi olmadı :KK43:

Acaba neyden olmuş olabilir o etki? Çok güzeldi yaa öff büyüme yoktu ama dolgunluk vardı farklıydı yani :KK43: bu arada dün gece Mersin yağını da kullanayım demiştim. Önceki gün sadece çörekotu yağı kullandım acaba ondan mıdır?

ilk gittigmde diane 35 vermlşti doktor içmedim sogan suyu denedm 1 ay.4 ay sonra doktora gttm erimemiş hatta büyümüş hapa başladım 4 ay oldu kullanyrm civanperçemli çay ve ballı bi karışım aldım aktardan başka bişey yapmıyorm.sen de mi var cnm kist

canım diane 35 de büyüme yapar kullanıyorum demişsin..

Kızlar bu cm leri neye göre hesaplıyorsunuz? Ben nasıl öleceğimi bilmiyorum internetten baktım ama burada yazılanları gene anlayamıyorum maalesef :KK43: bilen biri varsa anlatabilir mi?

Canım bu linkteki resimdeki gibi, göğüs altından ve göğüs ucu hizasından ölçüyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben kilo alma calısmalarına basladım ramazan bitsin sabah hayıt aksam serbetciotu cayı icicem böyle o 6 aylık seye baslayana kadar böyle gidicem sonra hep beraner senin dediklerinle 6 ay disimizi sıkıcaz gerekirse her gün girip birbirimizi kontrol edicez aksamıcak hic insallah ve 6 ay sonra gelsin 75 b göğüsler 😍😍😍
Tamam canım eylül sonu 6 aylık programa başlayalım hep birlikte ben o zamana kadar hiç bişey yapmıyorum başlayınca bırakmak yok zaten B cup süper B yapsak bize çok büyük gelir şuanki hallerine göre A bile değiliz şuan inşallah büyürler

Malesef oyleyiz aynada bakiyorum donup bida bakasim gelmiyor valla aa cup daha bulamadim ben pek yok gecen nette gordum bi tane sadece

En azından dolu dolu A cup yapmamız lazım B olsa süper olur

şey sayfalarca konuşulmuş son olarak neye karar verildi neler kullanacağız

Canım konuşuldu ama değişen bişey olmadıki ilk sayfada ilk yazdığım programı uygulycam ben ve bazı arkadaşlar , ordan bakabilirsin eylül sonu başlycam 6 ay boyunca uygulycam

Benimki kilo verdim o resimdekinden daha küçük bile olabilir şuan :KK43:

Canım yağ masajı baya etkili oldu bende şimdi adet dönemime giriyorum göğüslerim dolgunlaştı bakalım ne kadarı kalacak. Sen eylüle kadar takmamaya çalış canım sonuçta düzenli bir program yapacaksın moralini bozma :KK66:

Canım konuşuldu ama değişen bişey olmadıki ilk sayfada ilk yazdığım programı uygulycam ben ve bazı arkadaşlar , ordan bakabilirsin eylül sonu başlycam 6 ay boyunca uygulycam

teşekkür ederim canım

Canım yağ masajı baya etkili oldu bende şimdi adet dönemime giriyorum göğüslerim dolgunlaştı bakalım ne kadarı kalacak. Sen eylüle kadar takmamaya çalış canım sonuçta düzenli bir program yapacaksın moralini bozma :KK66:

Hangi yağ ile yapıyosun masajını en çok hangisi işe yaradı? Canım bu sefer çok sıkı uygulycam inşallah olur ya

X