- 20 Ağustos 2016
- 12
- 0
- 6
- 37
- Konu Sahibi IntromTrack
- #5.801
Insallah sonmez canim, aslinda bitkileri hatirlasaydin daha iyi olurdu, cunku ben Turkiyede yasamadigim icin cok zor olacak. Bitkileri tek tek alip karistiracaktim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar, verecegim linke goz atin isterseniz. Ben denedim faydasini gordum, hala devam ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...&q=2+ayda+2+beden+byk&o=relevance&c[node]=605
inceledim, benden farklı bir nar suyu içiyorlarmış birde sirkeyi bende kullanırım arada sağlıklı diye ama onlar düzenli içiyormuş. bir bu nar kalmıştı onuda deniyim gerçi benim gecen yazdıklarım sayesinde 1 beden büyüdü ama sol göğsüm aldı başını gitti sanki 1 bucuk beden gibi ona takık oldum bukezde
Ne yagi kullaniyordun?evet heralde sağ eli kullanmaktan daha yukarıda ve daha sert ufaktı ama gözle belli olmuyordu ben dikkat ettiğimden anlıyordum. şimdi sütyenden sol baya baya taşıyo sağ çok az. bende kullandığım yağı sadece sağa sürmeye başladım :)
Mesaj olarak fotografini atabilir misin peki merak ettim? Aktar mi tavsiye ettiaktardan aldığım üzeri ispanyolca gibi göğüs resmi olan sıvı bir jel. birde ayrıyetten çörek otu yağı. sabah akşam aynı ürünü sürüp diğer sabah akşam diğer ürünü sürüyorum arada birkaç gün unutuyorum aklıma geldikçe yine sürüyorum.
Tabi .Kisin buzla masaj yapmak zor oluyo cunku. Alternatif olur diye dusundumevet aktar tavsiye etti şuan evde ürün ismini yazayım yarın olurmu
Mesaj olarak fotografini atabilir misin peki merak ettim? Aktar mi tavsiye etti