Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ıntromcum sana bi şey sorcam canım ya
sen bu karışıma başlamadan önce kaçtı bedenin
şimdi ne oldu birde istediğn bedene ulaşınca öle kalıyor dimi yani bırakınca eski haline dönmüyor

şöyle desteksiz 75 i doldurayım bari yetecek bana
sen kaç cm büyüme kateddin bu yöntemle
cok soru sordum galiba :kedi:

ben dün uyguladım sabaha kalktığımda azıcık sızı vardı göğüslerimde, normal mi bu? az önce yine sürdüm. bu sızı hep olucak mı acaba?

Kizzlar uzun zamandir takip ediyorum ve bende baslamak istiyorum serbetciotuyla bu karisima. Ama ben almanyada yasadigim icin burda bulamiyorum cogu seyi. Bayramdan sonra türkiyeye geliyorum tatil amacli ozaman alayim diyorum ama ben oralarin yabancisiyim diye kesin kuzeni falan yollarlar yanimda, öffffffff sormasa bari neye lazim bu serbetciotu ve adacayi diye. :kedi:

intromcum ben otu az kullanmışım senin eklediğin resmi gördümde şimdi , çok cimri gördüm kendimi :kedi: herneyse ben cuma günü başladım günde iki kez sürüyorum bu karışımı + her akşam adaçayı içiyorum kalan adaçayının suyunuda sürüyorum (otlar çok dökülüyor ondan böyle denedim ben vee bu sabah ölçtüm 82 idi 83,5 olmuş alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey:
intromcum bişey sorucam bu arada sen 75 mi kullanıyorsun hala küçük gelmiyomu 99 olmuş seninkilerde :kedi: (kutlarım:)) :kedi:

kızlar benim aldığım şerbetçiotunun rengi sarı ıntronun resminde baktımki sanırım bu ot yeşil renkte sizin aldığınız nasıl yeşilmi olmalı yoksa benimki kurumuş olandanmı yardımcı olrmusunuz birde benim yaşım 32 sizce bendede etkisi olurmu ne dersiniz yoksa geçmi kaldım!!!

benim aldığım da sarı cnm ama haşlanınca o renk oluyor hatta ben minik kelebeklere benzettim cnm bence dene yaşın ne olursa olsun belki yarayacağı tutar :1closedeyes:

kızlar aranızda ıntro dışnda kullanıpta ilerleme olan varmıı varsa sölyn bizede umut olsun. bnmde kg 51 bym 1.67 göğs altm 72 üst 81 inanılmaz ufklar .desteksiz sütyen takmak hayal gbi ben hep desteklı kullnyrm. bu uygulamyı denemk istyrm ama 1 kişi daha olumlu sonç almş olsa hmen bşlcm.

ok arkdşmz da ilerleme var ama çok okdk bz böle bir kişi yapyo o faydasnı göryo arkadan gelen fııııııssssssss. inş hepmz fayda görürüzz hepmz istedğimz ölçülere kavşrz:Saruboceq:

ben kaynatınca yeşil olmadı ama siz paket içindemi yoksa açıktamı alıyorsunuz ve bende hiç kaşıntı falan olmuyor zaten dört beş gündür yapıyorum hiç değişiklik yok !!

kızlar aranızda ıntro dışnda kullanıpta ilerleme olan varmıı varsa sölyn bizede umut olsun. bnmde kg 51 bym 1.67 göğs altm 72 üst 81 inanılmaz ufklar .desteksiz sütyen takmak hayal gbi ben hep desteklı kullnyrm. bu uygulamyı denemk istyrm ama 1 kişi daha olumlu sonç almş olsa hmen bşlcm.

ok arkdşmz da ilerleme var ama çok okdk bz böle bir kişi yapyo o faydasnı göryo arkadan gelen fııııııssssssss. inş hepmz fayda görürüzz hepmz istedğimz ölçülere kavşrz

bence haline şükret senin yine iyi :) ben ne yapayım göğüs altı 71 göğüs ucu 74 :'(

Ben de anca bugün alabildim otlarımı

Bu gece kremi hazırlayacağım,yarın akşam da başlarım artık

cnm senin göğüslerde hiç yokmuş herkesten biraz daha fazla uğraşman gerekecek yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…