Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

inanıyorum introcum
glamorous kıs benim adet düzensizliğim vardı anneme aldırtmıştım kızım adet sorunu var demiş annem adamda hep bu bitkiyi alıyorlar adet için kullansınfayda vermezse geri geitrirsiniz parada almamıştı fayda verirse parasını getirin die lafı uzattım işte tam günü gününe adet olmuştum bu bitkiyi içince cnm bilgi açısından yazıdm

tmm introm bekliyoruzopuyorumnanaktan

oges benim ilk hfta çok düzenli kullandım büyüdü ve snr tekrar cm olarak 82lere inip tekrar 84 hatta 85 oldu şimdi düzensizlikten 84teyim şimdi otumda bitti durum böle cnm

ya benim gerileme ilerleme yok aynı basamaktayız bakalım artık.
ama etki etmese burdaki kızlarada etmezdi ve o zaman bırakırdım
şimdi umut oluyor bana o yüzden en az 2 ay devam etcem sonucu görcez hep beraber

oges ölçülerimiz aynı beni geçme kıııızzzz yaş kaç?

24e girdim tatlım.
adet zamanı benimkiler 83e kadar çıkıyo.
ve ben o halini beğeniyorum.
ufak tefek bişey olduğum için fazla büyük de istemiyorum
belkide 90 olsa küçülsün isterim biraz
o kadar büyük göğüsten hoşlanmıyorum yakışmaz bana yanikaydirigubbakcemile2

tatlılarım kaynattım 10 dk demleniyor şu anda yalnız şimdi anlatmıycam bi tam karıştırıyım kremle öyle ölçü vercem diye kafayı yorunca tutturamayabilirim o yüzden bir sonucu göreyim öyle

sakin_deniz tatlım evet sarılı yeşilli kuru bişey

tamam herkes sussun intromun kafasını karıştırmayın hayat memat meselesi bu bizim için:roflol:

sen işin bittikten sonra yaz canım,acele etmeyerimseniben

8 çorba kaşığı şerbetçi otunu cezveye koyuyoruz üstüne de 3,5 çorba kaşığı su katıyoruz ve bunu iyice karıştırıyoruz sonra ocağa koyuyoruz ve kaynamaya başlamasnı bekliyoruz fokurdama başlayınca karıştırıyoruz birazdaha 3-4 saniye bekliyoruz sonra tekrar karıştırıyoruz ve 3-4 saniye bekliyoruz bu uygulamayı 1 dk civarı yapıyoruz su çok buharlaşmıyor karıştırma nedeni de otun tamamen ıslanması altını üstüne getirin sürekli ardından ocaktan alın tezgaha koyun 10 dk dinlendirin ve sonra 150 ml YAĞSIZ kremle karıştırın ama iyice karıştırın 2 çevirip bırakmayın bol bol karıştırın tamamen eşitlendiğini görünce geri krem kabına koyun ve böylece odada bir yere koyun 1 gün dinlensin 1 gün dolmadan kullanmayın

tekrardan diyorum sakın ama sakın 1 gün bile ihmal etmeyin ilk 1,5 2 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…