- 13 Ağustos 2014
- 330
- 53
- 37
merhaba arkadaşlar; formu takip eden arkadaşalar bilirler. göğüs büyütmede bir numara şerbetçi otu kullanılıyor. bunu içen de var krem yapıp kullanan da var. ben de hem içip hem kullanmak isteyenlerdenim. çörek otu,şerbetçi otu ve normal yaüğsız kremden bir karışım yapmıştım. sürmek nasip olmadı bir kaç öyle bekledi. sonra karar verdim tekrar süreyim diye krem yeşermişti. yani kötü anlamda değil. şerbetçi otu iyice işlenmiş kreme. kokladım felan gayet güzel. hemen kullandım. sadece bir gece sürdüm. annem bu beymiş ya niye atmış(((((((((((((( ama o gece göğüslerimin bi gerildiğini hissettim. neyse krem gitti maalesef bende yeni yapayım dedim. araştırırken bi karışım daha buldum. melek diye bi program var onda hande hanım anlattı. karışımı yazıyorum:
1 tutam şerbetçi otuna çörek otu yağı, tarçın yağı ve pirinç kepeği yağı döküp karıştırıyorsun. sonra bir hafta güneşte tutuyorsun. ve süzüp karite yağı(krem şeklinde) karıştırıp her gün sürüyoruz. karite yağı yerine en iyi seçenek vazalin dedi.
ben prinç kepeği yağını ve karite yağını bulamadım ama vazelin ile yapacağım. güneşte beklemese bile işe yarar dedi. ama güneşte beklese daha iyi olur dedi. bilginize:))))
1 tutam şerbetçi otuna çörek otu yağı, tarçın yağı ve pirinç kepeği yağı döküp karıştırıyorsun. sonra bir hafta güneşte tutuyorsun. ve süzüp karite yağı(krem şeklinde) karıştırıp her gün sürüyoruz. karite yağı yerine en iyi seçenek vazalin dedi.
ben prinç kepeği yağını ve karite yağını bulamadım ama vazelin ile yapacağım. güneşte beklemese bile işe yarar dedi. ama güneşte beklese daha iyi olur dedi. bilginize:))))