• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serap ismi nasıl sizce değiştirmeli miyim ?

platonikAsk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
10
-9
1
27
Sizce ismimi degistirmelimiyim annemin k. bana hoşlandığı kadının ismini koymuş ben bunu öğrendiğimdenn beri rahatsız oluyorum
Serap ismim hem eski bir isim isim önerisinde bulunabilecek var mı ayrica

Ben isim değiştirilmesine sıcak bakmıyorum. Bir yerde bizim kişiliğimiz ismimizle şekilleniyor. Absürt bir isimdir, harf hatası vardır, insanlar sizi kimliktekinden başka bir isimle tanıyordur bir şey diyemem de ama bunun için isim de değiştirilmez. Yaş kaç bu arada?

Annenin kim vermiş ismi?
Serap bence tatlı bir isim. Çölde görülen vaha demek di mi? Şirin bence. Ama önemli olan senin istediğin. Değiştirmek istiyorsan iki sahitle değiştirebilirsin ,ya da yanına isim ekletebilirsin

Serap isminde bir arkadaşım var, yıllar geçtikçe daha da güzelleşiyor. Kadın yaş alıp güzelleştikçe Serap demeyi bıraktık, "Şarap" diyoruz (şarap gibi hatun manasında :confused: )
Bence gayet tatlı bir isim Serap :KK24: İlle de değiştirmek istiyorsanız kimliğinize 2.bir isim ekletebilirsiniz veya isim ekletmeden de insanlara kendinizi iki isminizle tanıtabilirsiniz

Back