Gebeliğe Hazırlık Serap fırtına tuncer şikayet Antalya eğitim araştırma hastanesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gayeseker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
1
1
23
Merhabalar Antalya eğitim araştırma hastanesine tüp bebek için Serap fırtına tuncer den randavu aldım 1.5 senedir hamile kalamadığım için tedaviye karar verdik eşimle kasım da ilk muayene için randavu aldım muayene ye girdiğimde Serap hanıma durumu anlatırken lafımı bölüp bazı testler yapıp öyle gelmemizi istedi istediği testleri öğrenip çıktık eşim uroloji için randavu aldı 15 gün sonrasında gidip muayene oldu 15 gün sonrasına da test için randavu verildi benim regl dönemimden sonra vermem gereken testler olduğu için regl günümü bekledim 17 gün sonrasında testlerimi verdim test sonuçlarımiçin tekrardan Serap hanımdan randevumu aldım 05.12.2024 tarihinde saat 12.20 de ydi randevum randevuma trafikten dolayı gecikmiş bulunmaktayım aslında tam zamanında gittim randavu saatimde hastanedeydim tüp bebek merkezi yeni bina 2. Kata çıktım bekledim daha sonra içerde yetkili sekreter ile görüştüm Serap hanımdan 12.20 randevum vardı dediğimde doktorların öğlen molasına çıktığını belirttiler daha sonra içerde bulunan yetkili başka personel ile görüştüm onlar da Serap hanımın 1 kat aşağıda kadın Doğum polikilink de olduğumu belirtiler aşağı kata indim tabi o süre içinde yukarıda oyalanmış oldum daha önce tüp bebek de muayene olduğum için tüp bebek merkezine çıktım direk fakat doktor hanım kadın doğum poliklinik liğindeymiş bilmiyordum 5 dakika geçti randavu saatim o süre içinde ve indiğimde doktor hanım yoktu sadece sekreteri vardı ve yüksek ses tonu ile azarlandım sekreter tarafından neden erken gelmediniz erken gelemeniz gerekir doktor yok 13.30 da gelicek 13.30 da gelin diyerek gönderdi 12.30 da ise kapıyı kitleyip sekreter hanım binadan ayrıldı 13.30 a kadar hastaneden ayrılmayıp bekledim 13.20 geçe kadın doğum poliklinik gelip bankta eşim ile oturup bekledik 13.30 da poliklinik de olması gereken doktor geç geldi sekreter hanım 13.35 geçe kapıyı açtı 13.40 geçe girdim sordum doktor hanım daha gelmedi dedi bekledim 13.50 geçe doktor hanım giriş yaptı 2 3 hasta aldı bekledim seslenmesini çünkü sekreteri orda olduğumu bildiği için çok rahatsız etmek istemedim hastane sonrası işe gideceğim için en son kalkıp durumu anlattım sadece test sonuçlarımı öğrenmek istediğimi de belirttim randavu saatimi sordu 12.20 dedim 12.30 da ben burdaydım siz yoktunuz denildi sekreteri geldiğimi bildiği halde belirtmeyip doktor hanımı onayladı birlik oldular sanki ben hiç gelmemişim gibi davranıldı sanki 13.30 da gelmişim gibi saatiniz geçtiği için alamam diyip gönderildim sorumsuz doktor ve sekreter vakası gerçekten sağlık için doktorlara başvuruyoruz azarlanmak için değil 5 dakika yukarıda doktor hanımın nerde olduğunu öğrenmekle geçti inip birde bu durumu yaşadım gerçekten şaka gibi 2 saatim hastanede geçti hiçbir şekilde o gün muayene bile olamadım sonuçlar için gittim sadece gerçekten şaka gibiler artık ne diyeceğimi bilmiyorum üzülüyorum sağlığımı böyle doktorlara ve sekreterlere teslim ettiğimiz için üzülüyorum…

Merhaba süreciniz hayırlı olsun tüp bebek süreci ne yazikki cokk yorucu ve meşakkatli bir süreç ve malesefki bazı doktorlarda çok umursamaz hastanın hangi piskoloji ile hangi şartlar ile geldiğini takmazlar.
ben Memoriade şafak olganın yanında tedavi oldum sizede tavsiye ederim gerçekten çok ilgili bı doktor tüm süreçleri kendi takip edip tüm işlemlere kendisi giriyor maddi olarak biraz yüksek rakamlar veriyor hastane ama SGK raporu geçerli imkanın varsa orayla bı görüş derim 😇

X