• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seramiklerimmmm

sağoll canmm beklerim tabii

canmm şamot çamuru ile fitil yada plaka ile şekillendirme yapıyoruzz.
şamot feldispat kil kuars ve kaolenden oluşuyo. yapacağın ürünün önce endüstriyel mi sanatsal mı olacağına karar veriyosun buna göre çizim yapıyosunn. sonra ürünü istediğin ölçüye birebir olarak oluşturuyosun kuruyo bisküvi pişirim yapıyosun ardından sırla renklenmesini yapıp tekrar pişiriyosun. sonra bitiyo.
ama çamur içinde hava kalmamalı yoksa fırında patlıyo hem fırına hem başka çalışmalara zarar veriyoo. aslında çoooook daha uzun ben yüüzaysel anlattımm.
gsf seramik okuyorum ana sanatım seraamik.
geleneksel ve modern el sanatları hakkında 5. sınıftan beri ders alıyorum hepsini öğrendim neredeysee:54::54:

tşk ederim cnm yüzeyselde olsa hayran hayran okudum.. :16:
gerçekten muhteşem ve işinde başarılı yerlere geleceğin kesin..
eğer geriye dönüş olsa resim yada seramikler üzerinde eğitim almak çok isterdim.zamanında el becerim vardı ama maalesef farklı bir bölüm okudum.. :34:
ellerine sağlık.resimler huzur verici o kadın maskesi olana bir ayrı sevdim..başarılar dilerim.. :34:

tşk ederim cnm yüzeyselde olsa hayran hayran okudum.. :16:
gerçekten muhteşem ve işinde başarılı yerlere geleceğin kesin..
eğer geriye dönüş olsa resim yada seramikler üzerinde eğitim almak çok isterdim.zamanında el becerim vardı ama maalesef farklı bir bölüm okudum.. :34:
ellerine sağlık.resimler huzur verici o kadın maskesi olana bir ayrı sevdim..başarılar dilerim.. :34:

iyi dileklerin için çok sağol ama hobi olarak yapmanı tavsiye ederim sannna.
yeteneği olanlara da ayrı bi heevs ile gidin eğitim alın diyorummm.
bence kendini o yeteneğini çürütme kurs eğitimi alll
tekrar teşekkürlerr

Zenci tablo seklinde olan ve daire parcalı olan cok hosuma gitti...Eline saglık..

Back