Canım ben de tencere alırken çok araştırdım. Şu bir gerçek ki seramik tencere alacaksan bu kesinlikle Moneta olmalı. Moneta bu işte en iyisi. Şuan da STOKK'un internet sitesinde -1 yemek tenceresi,1 pilav tenceresi ve tavası- 199 tl den satılıyor. Ben bu setten bir tane aldım çeyizime. Bir de korkmazın natura serisinden bahsetmeden edemiycem. Ben korkmazın natura serisinden 3 boy tava, 1 wok , 1 grill, 1 krep tavası ve 1 adet fırın tepsisi aldım. Annem ve teyzemler tavalara tek kelime ile bayıldılar. Henüz kullanmadım ama bu konularda büyüklerime çok güvenirim. Bunlara ek 1 tane LAVA nın demir döküm tenceresini aldım yerinden kalkmıyor nasıl yıkayacağım diye düşünüyorum

bir de tefalden 2 boy teflon tencere aldım. Tencereleri çok hırpalamadıktan sonra sağlıksız olacaklarını düşünmüyorum canım. Yani bu tencereler hassas, bambu kaşıktan başka bişiy kullanmıycaksın, süngerle hırpalamıycaksın, makineye atmıycaksın, cif gibi tencereye zarar verecek deterjan kullanmayacaksın. Dikkat edersek giçbişiycik olmaz tencerelerimize tatlım