seramik tencere

• Konu Sahibi Konu Sahibi tgc_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım peki:) Hangisine karar verirsen ver bence mutlaka yerinde gör hepsini bi eline al incele.

evet aslında benim kafamda yoktu almak aradılar beni siteden ihtiyacımda vardı aldım ama öbur markalar hakkında bi bilgim yok aklımda olsa araştırırdım fikir verebilirdim sana ama delimanodan memnunum

anladım canım teşekkür ederim :16: diğer markalarıda biraz araştırıp alacağım en kısa sürede :16:

Geçen sene çok araştırmıştım fiyatları da. Delimano hakkında fikrim yok ama 2 tencere 2 tava o fiyata çok iyi bence kaliteside iyiyse.
yamutekebbir şansına iyi çıkmış demekki :)
Çeyiz için alıyosun sanırım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasib etsin inşallah :) Darısı başıma :)

yok canım evliyim ben fiyatı iyi bendeki sette bi pilav tenceresi bi derin tencere bi ızgara tavası krep tavası bide yumurta tavası var

Geçen sene çok araştırmıştım fiyatları da. Delimano hakkında fikrim yok ama 2 tencere 2 tava o fiyata çok iyi bence kaliteside iyiyse. Ama dediğim gibi almadan kesinlikle görmelisin bence.
yamutekebbir şansına iyi çıkmış demekki :)
Çeyiz için alıyosun sanırım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasib etsin inşallah :) Darısı başıma :)

evet canım çeyiz için alıyorum inşallah seninde hazırladığın günleri görürüz burada :16: bende burdaki kızlara özenerek başladım şimdi duramıyorum :1: topiğimede beklerim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/599129-tugcenin-askla-aldigi-ceyizleri.html

Daha var canım benimkine :)) ara ara bakıyorum çeyizlerinize insan özenmiyo değil :)
evet canım ya nasıl özenirdim ben hiçbirşeyim yok diye şimdi alcak bişey kalmayacak nerdeyse :1:inşallah arısı başına :16:

evet canım ya nasıl özenirdim ben hiçbirşeyim yok diye şimdi alcak bişey kalmayacak nerdeyse :1:inşallah arısı başına :16:

İnşallah canım:)
Aşkla kullanırsın umarım aldıklarını nasıl güzeldir kimbilir çeyiz düzmek :) Asker bekliyosun sanırım onun içinde hayırlı teskereler dileyeyim:)

canım ben döküm aldımçok memnunum.seramikler gibi renkli ve güzel değil ama çok sağlıklı.düşünmediysen onu da seçeneklerinin arasına al derim ben

Bende geçen hafta tencere set aldım.bende çok araştırdım.ilk tercihim essenso idi ama ben mağazada tencereleri görünce nebileyim hoşuma gitmedi.duşında ısıdan dolayı deforme olur mu dedim olur dedi.çizilirmi dedim seramik bu çizilir tabi,zamanla çizilir dedi....birde ilk kez duydum hijyen açısından tencereleri 4-5 yılda bir değiştirmek gerekirmiş.karacaya gittim.ordaki seramik tencereler daha çok hoşuma gitti.2 tencere 1 tava aldım.dışı kırmızı.deforme olur mu dedim bu boya araba boyası gibi bir malzeme hiç bir deforme olmaz dedi,bir sorun oçursada değişim yaparız dedi.seramiğini çok beğendim ben kaliteliydi.tencere saplarıda ısıdan çıkar yada deforme olursa değiştiririz diede garantisini verdi.en içime sinen karaca oldu benimde kullanıyorum çokta memnunum hiç bir sorun yok.çelik tencerelerde 6 par.a sahan setle 6 parça midi set aldım ben.çelik kapaklı.seramiklerde sırf cam kapak.aklınızda olsun tencere alırken kapakları cam ise etrafı çelikli olmasın sırf cam olsun.çünkü o tarz kapakların hem temiziliği zor hem yağ kalıntısı kalıyor hem de bakterilere yuva oluyor.....

Son düzenleme:
Canım ben de tencere alırken çok araştırdım. Şu bir gerçek ki seramik tencere alacaksan bu kesinlikle Moneta olmalı. Moneta bu işte en iyisi. Şuan da STOKK'un internet sitesinde -1 yemek tenceresi,1 pilav tenceresi ve tavası- 199 tl den satılıyor. Ben bu setten bir tane aldım çeyizime. Bir de korkmazın natura serisinden bahsetmeden edemiycem. Ben korkmazın natura serisinden 3 boy tava, 1 wok , 1 grill, 1 krep tavası ve 1 adet fırın tepsisi aldım. Annem ve teyzemler tavalara tek kelime ile bayıldılar. Henüz kullanmadım ama bu konularda büyüklerime çok güvenirim. Bunlara ek 1 tane LAVA nın demir döküm tenceresini aldım yerinden kalkmıyor nasıl yıkayacağım diye düşünüyorum:16: bir de tefalden 2 boy teflon tencere aldım. Tencereleri çok hırpalamadıktan sonra sağlıksız olacaklarını düşünmüyorum canım. Yani bu tencereler hassas, bambu kaşıktan başka bişiy kullanmıycaksın, süngerle hırpalamıycaksın, makineye atmıycaksın, cif gibi tencereye zarar verecek deterjan kullanmayacaksın. Dikkat edersek giçbişiycik olmaz tencerelerimize tatlım:16:

Bende aryıldızın takımı var gayet memnunum.

$15426_buyuk_zoom.webp

Canım ben de tencere alırken çok araştırdım. Şu bir gerçek ki seramik tencere alacaksan bu kesinlikle Moneta olmalı. Moneta bu işte en iyisi. Şuan da STOKK'un internet sitesinde -1 yemek tenceresi,1 pilav tenceresi ve tavası- 199 tl den satılıyor. Ben bu setten bir tane aldım çeyizime. Bir de korkmazın natura serisinden bahsetmeden edemiycem. Ben korkmazın natura serisinden 3 boy tava, 1 wok , 1 grill, 1 krep tavası ve 1 adet fırın tepsisi aldım. Annem ve teyzemler tavalara tek kelime ile bayıldılar. Henüz kullanmadım ama bu konularda büyüklerime çok güvenirim. Bunlara ek 1 tane LAVA nın demir döküm tenceresini aldım yerinden kalkmıyor nasıl yıkayacağım diye düşünüyorum:16: bir de tefalden 2 boy teflon tencere aldım. Tencereleri çok hırpalamadıktan sonra sağlıksız olacaklarını düşünmüyorum canım. Yani bu tencereler hassas, bambu kaşıktan başka bişiy kullanmıycaksın, süngerle hırpalamıycaksın, makineye atmıycaksın, cif gibi tencereye zarar verecek deterjan kullanmayacaksın. Dikkat edersek giçbişiycik olmaz tencerelerimize tatlım:16:

Aslinda tatlim bende cogunu eledim aklimda bitek moneta ve korkmaz kaldi ikisi arasinda kararsizim birde berghoff diye bi markada var sekil olarak tam bi harikalar ama kalite acisindan nasildir bilemedim fiyatlari biraz ucuk ama iyiyse alcam yine monetayi cok ovuyorlar korkmazda hic kullanan yok etrafimda guvenemiyorum bu yakinlarda eve 1 tava yada tenceresini alip kullanmayi planliyorum ona gore ceyizede alcam senin etrafinda varmi kullanan

Back
X