Essensonun döküm tenceresi 1 yılda tabanının altı karardı matlaştı.. Ve pilavlar tencerenin dibine yapışıyor.. Ki çok hassa kullandım makineye koymadım elde yıkadım.. 1 yıllık ömre o para değmez Essenso tencerede başarısız..Aaa ben essensonun böyle sorunlu olduğunu bilmiyordum söylemen çok iyi oldu. Ben de burda en çok Monetaya sonra Korkmazın tavalarına güveniyorum. En sondakiler Korkmazın ürünleri yakından gördüm çok güzeldi. Bilgilendirdiğin için teşekkürler :)))
moneta tavayı hisardan almıştım bende.ancak buraya mı yazdım bilemiyorum
yağ dökmeden sakın kullanmayın,yağı her yere yedirmek gerekiyormuş.bu yüzden moneta tavam birkaç ay sonra
özelliğini kaybetti,çelik tencere gibi yapışmaya başladı.
benim hatam olmasına rağmen yenisi ile değiştirdiler.
şimdi hem moneta tavam hemde kullandığım esseden aldığım seramik tavam var.
esseninkinden de çok memnunum.oldukça ağır bir tava.dış kaplaması beyaz.iç kısmı gri gibi.
1.5-2 sene oldu kullanalı.yanlız ilk zamanlar çok çok az bir yağ ile hiç bir yerde yapışma yokken,
şimdi yine ara ara yapışıyor,ama temizlerken rahat çıkıyor.ben açıkçası sadece kahvaltı için kullanıyorum,
yemek tenceresi olarak çelik tencereyi yeğlerim.o kadar para veripte
seramik özelliğini yavaş yavaş kaybedince daha sinir oluyorum
hemmen not aldım verdiğin bilgileri canım. çelik tencere seti olarak hisar rio düşünüyorum var mı hisar hakkında fikrin
bende monata deluxe serisinden 24cm pilav tenceresi ve 20cm tavasını,moneta alluflon serisinden de 24cm tava aldım hepsi nerede ise yüzde 50 indirim ile 167tl ye geldi aslında moneta almayı düşünmüyordum fiyatların uçukluğundan dolayı.kesin kararımı delimano yönünde vermiştim ancak bu kadar indirimli bulunca moneta aldım inş memnun kalırım.deluxe serisi beğeniliyor zaten alluflon serisinin kalitesi çok iyi olmayabilir emin değilim ancak yine moneta güvencesinde olupta uygun olunca fiyatı denemek amacı ile aldım.walla bi seramik tutturduk gidiyoruz ha teflondanda çok daha dayanıklı olduğunu sanmıyorum ama nasılsa yapışmayan ürünlerden almam gerekiyordu çeyiz için tercihimi seramikten yana yaptım inş pişman olmam.tabi en önemlisi üste biçok arkadaşında dediği gibi dikkatli kullanmak onun dışında fazla kafayı takmamak gerek sonuçta tava bu ömürlük olacak değil ya:)mutlu kalın!
ben evimde 4 senedir hisar monaco tencere kullanıyorum ve çok çok memnunum..hisar kalitesi tartışılmaz zaten..yanlız rio serisinin kulpları metal ve kesinlikle önermem..evdeki tüm metal kulplu tencereleri çöpe attım..en kalitelisi, en ısı yalıtımlısı bile el yakıyor..
arkadaslar merhaba bu msjı aylar once yazmışım,evlendim 5aydır kullanıyorum tavalarımı:) alluflon serisini iade etmiştim aynı zamanda delux pilav tenceresinide (cok pahalıydı) daha uyguna 24cm ve 20 cm delux serisi moneta tava almıştım cok memnunum pilavda ette kullanıyorum uzerlerine tencerelerinden kapak uydurdum ztn moneta tavaları gayet derin ,etler suyunu kaybetmeden pişiyor çok memnunum tavsiye ederim.
Aaa ben essensonun böyle sorunlu olduğunu bilmiyordum söylemen çok iyi oldu. Ben de burda en çok Monetaya sonra Korkmazın tavalarına güveniyorum. En sondakiler Korkmazın ürünleri yakından gördüm çok güzeldi. Bilgilendirdiğin için teşekkürler :)))
Aaa ben essensonun böyle sorunlu olduğunu bilmiyordum söylemen çok iyi oldu. Ben de burda en çok Monetaya sonra Korkmazın tavalarına güveniyorum. En sondakiler Korkmazın ürünleri yakından gördüm çok güzeldi. Bilgilendirdiğin için teşekkürler :)))
kızlarr homend sitesinde indirim yapmış.seramik tencere&tava için ayrıca bi bütçe lazım zaten, baya pahalılar :26: greenpan istiyodum ben ama moneta ve korkmaz a da bi bakayım, teşekkr ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?