Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben 3 aydır evliyim. moneta, korkmaz natura ve vita verde den tencere tavalarım var. Korkmaz natura ve monetadan çok memnunum. Monetaya para veremem diyorsanız bence Korkmaz Natura çok iyi. Yemeklerin tadını bile güzelleştiriyor gerçekten...
Bende moneta set aldım indirimden bir adet 20 cm derin, bir adet pilav tenceresi ve 1 adet tava. Sanırım hem kaliteli, hemde en karlı alışverişim oldu.
Bende moneta set aldım indirimden bir adet 20 cm derin, bir adet pilav tenceresi ve 1 adet tava. Sanırım hem kaliteli, hemde en karlı alışverişim oldu.
saol canım güle güle kullan. bende kararımı verdim çünkü moneta alıcam. en azından sürekli kullanacağımı düşündüğüm pilav tenceresi ve 1-2 adet tavayı o marka almayı düşünüyorum. belki derin tencere ve wok tavayı korkmaz alabilirim. diğer markalardan vazgeçtim sanırım 3 kuruş fazla olsun kaliteli olsun dimi?
canım bende sana falez i öneriyorum.internette fiyatları fiyatları daha uygun annem de kullanıyo çok memnun yemekler lezzetli oluyo.çogu firmayada falez üretir.bende falez alıcam çeyizime internetten ama hangi siteden alıcağıma karar veremiyorum.